De ce s-a retras Naomi Osaka din semifinala cu Veronika Kudermetova de la Melbourne. Rusoaica, adversara Simonei Halep

2 săptămâni in urmă 23

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Rusoaica de 24 de ani, numărul 31 WTA, a acces în ultimul act al competiției din Australia ca urmare a retragerii niponei Naomi Osaka, principala favorită de la Melbourne Summer Set 1.

Galerie Foto

De ce s-a retras Naomi Osaka din semifinala cu Veronika Kudermetova de la Melbourne

Naomi Osaka și Veronika Kudermetova urmau să joace de la ora 10:00, însă, cu aproximativ patru ore înainte, sportiva din Japonia și-a anunțat retragerea cauzată de probleme medicale.

Naomi Osaka a transmis că resimte dureri din cauza celor două meciuri jucate într-un timp relativ scurt, cu Maryna Zanevska, 6-1, 6-1, și Andrea Petkovic, 6-1, 7-5, ritm care i-a pus probleme având în vedere că venea după patru luni de pauză.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Sunt tristă că am fost nevoită să mă retrag din cauza accidentări, corpul meu a simțit un șoc după ce a trebuit să joc două meciuri intense unul după altul, după pauza pe care am avut-o.

Vă mulțumesc pentru dragostea pe care mi-ați arătat-o în această săptămână. Voi încerca să mă odihnesc și ne vedem curând!”, a scris Naomi Osaka, pe Twitter.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Simona Halep, procentaj 100% la victorii în meciurile cu Veronika Kudermetova

Finala de la Melbourne Summer Set 1 va consemna a treia întâlnire directă la simplu dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova, iar sportiva din România le-a câștigat pe primele două.

Precedentele două jocuri au avut loc în 2021 și au fost câștigate de Simona Halep în două seturi, 6-1, 6-3 la Australian Open și 6-1, 7-6 (4) la Moscova.

Etichete: simona halep , naomi osaka , veronika kudermetova , melbourne summer set 1

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă