De ce s-a împăcat Henrikh Mkhitaryan cu Jose Mourinho, după ce anul trecut spunea că au avut cea mai complicată relație

2 luni in urmă 20

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Tehnicianul portughez a avut mai multe conflicte cu jucătorii diavolilor roșii, pierzând complet vestiarul în al treilea său sezon pe Old Trafford, lucru care a condus la demiterea sa.

Henrikh Mkhitaryan a vorbit despre relația actuală cu Jose Mourinho

Unul dintre fotbaliștii cu care Mourinho ajunsese "la cuțite" la finalul anului 2018 a fost Mkhitaryan. Mijlocașul armean declarase anul trecut faptul că a avut cea mai complicată relație din fotbal cu "The Special One", însă recent cei doi au îngropat securea războiului.

Într-un interviu acordat celor de la Corriere dello Sport, Mkhitaryan a anunțat că cei doi au lăsat divergențele la o parte pentru scopul comun, acela de a câștiga cu AS Roma.

"Ce s-a întâmplat în Manchester rămâne acolo. Am vorbit ca două persoane mature, ambii vrem să mergem pe același drum, amândoi vrem să câștigăm trofee cu Roma și acesta este singurul lucru care contează acum", a spus Mkhitaryan.

Henrikh Mkhitaryan: "Lui Mourinho nu îi pasă dacă jucăm un fotbal bun sau prost"

Mai mult, Henrikh Mkhitaryan chiar se bucură de venirea lui Mourinho şi chiar a avut curajul să recunoscă faptul că jocul echipei poate fi unul inestetic cu "The Special One" pe bancă.

"Mourinho este foarte ambiţios, el mereu vrea să câştige. Nu îi pasă dacă jucăm un fotbal bun sau prost, tot ce contează sunt cele 3 puncte", a spus Mkhitaryan, potrivit Sky Sports Italia.

Etichete: jose mourinho , henrikh mkhitaryan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă