De ce s-a blocat transferul celui mai talentat fotbalist de la FC Argeș la campioana CFR Cluj! Patronul Neluțu Varga a intervenit decisiv: „E prea crud, deocamdată! Nu ar fi titular” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 20

Alexandru Ișfan (21 de ani, mijlocaș) a fost în atenția celor de la CFR Cluj în această iarnă, însă mutarea a picat la dorința lui Neluțu Varga.

Sursele ProSport susțin că Alexandru Ișfan a fost propus prin intermediari celor de la CFR Cluj. Campioana României are referințe bune despre jucătorul lui FC Argeș și oamenii din club chiar îl consideră unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Liga 1.

Totuși, cel care s-a opus mutării lui Ișfan la CFR Cluj a fost chiar patronul ardelenilor Neluțu Varga. Acesta le-a transmis oamenilor din conducere și din staff: „E prea crud, deocamdată! Nu ar fi titular la noi în acest moment”.

Alexandru Ișfan, înlocuitor pentru Claudiu Petrila?!

CFR Cluj vrea să-i găsească urgent înlocuitor lui Claudiu Petrila, cel care îndeplinea regula jucătorului sub 21 de ani la campioana României. Petrila are mai multe oferte tentante, printre care și din Bundesliga, iar în următoarea perioadă ar putea pleca.

Chiar dacă pentru un moment CFR Cluj n-a acceptat transferul lui Alexandru Ișfan, ardelenii îl vor monitoriza în continuare pe jucător. Dacă va face meciuri bune în continuare, probabil campioana României se va îndrepta cu o ofertă concretă spre FC Argeș.

20 de meciuri a jucat Alexandru Ișfan pentru FC Argeș în acest sezon din Liga 1, reușind și un gol

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, susține însă că el e cel care s-a opus transferului lui Ișfan la CFR Cluj.

„Nu am fost de acord cu transferul. A venit jucătorul plângând pe la primărie, că vrea să plece la CFR Cluj. I-am zis că poate pleca dacă vin la schimb Petrila și Costache! Ișfan mai are mult de jucat până poate face pasul la un nivel superior. S-ar fi dus la CFR și n-ar fi prins echipa, ca alții.

După mai multe discuții, ne-am înțeles, am semnat un act adițional de mărire a salariului. Avea un salariu mic, ce-i drept, dar e și un jucător tânăr. Mai are doi ani și jumătate contract cu noi. Acum e mulțumit, cel puțin asta ne spune”, a declarat primarul Piteștiului, Cristian Gentea, pentru GSP.

The post De ce s-a blocat transferul celui mai talentat fotbalist de la FC Argeș la campioana CFR Cluj! Patronul Neluțu Varga a intervenit decisiv: „E prea crud, deocamdată! Nu ar fi titular” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă