De ce nu semnează Lewis Hamilton noul contract cu Mercedes. Pilotul britanic, asaltat de scrisori când a ajuns în Bahrain. Îl va urma pe marele Jackie Stewart?

1 month ago 12

Toto Wolff, directorul echipei Mercedes, este convins că Lewis Hamilton va semna un nou contract cu echipa germană. Chiar cu întârzierea reînnoirii, multiplul campion mondial a criticat în Bahrain limita salarială care urmează să fie impusă piloților.

Criza financiară care a forțat Formula 1 să reevalueze costurile, s-a luat decizia reducerii plafonului bugetar pentru anul viitor la doar 130 milioane euro pentru fiecare echipă. Iar asta a făcut ca mai mulți piloți să fie de acord cu reducerile salariale pentru a-și ajuta echipele să supraviețuiască crizei. Inclusiv Lewis Hamilton își renegociază contractul pentru 2021.

„Niciodată nu va mai primi 50 de milioane de euro. În viitor, toți piloții vor trebui să facă reduceri drastice. Epoca de aur a salariilor imense a luat sfârșit”, spune marele Ecclestone.

De ce nu semnează Lewis Hamilton noul contract cu Mercedes. Pilotul britanic, asaltat de scrisori când a ajuns în Bahrain. Îl va urma pe marele Jackie Stewart?

„Cred că piloții sunt vedetele sportului. Aceștia contribuie la brand și reputația lor ajută la menținerea sportului la nivel ridicat, ajutându-l să se răspândească în întreaga lume „, a declarat Hamilton la conferința de presă de ieri din Bahrain.

În ciuda acestui fapt, partea financiară nu pare să fie problema semnării contractului, Hamilton a afirmat că prioritar este activismul în care a fost foarte implicat în ultima vreme.

Tocmai ca urmare a acestui activism în cauzele sociale în care este implicat, au condus mai multe grupuri să-i ceară sprijinul pentru apărarea abuzurilor drepturilor omului în Bahrain și în Abu Dhabi.

Lewis Hamilton aiming for more records – and a new contract – in Bahrain https://t.co/du81BeAnr4 pic.twitter.com/ZXGbiZzmzO

— SA Breaking News (@SABreakingNews) November 26, 2020

„Când am ajuns aici, am primit câteva scrisori și nu am avut prea mult timp să le citesc și asta trebuie, recunosc, să-mi ia ceva timp”, a spus pilotul britanic. „Dar problema drepturilor omului este o problemă uriașă în multe dintre locurile în care călătorim”.

Britanicul Lewis Hamilton, care a cucerit anul acesta al şaptelea său titlu de campion mondial de Formula 1, a risipit orice dubiu joi, afirmând că ar accepta titlul de cavaler al Imperiului Britanic, dacă acesta îi va fi oferit, informează Reuters.

Nu aș refuza famila regală, a anunțat public Hamilton

Pilotul echipei Mercedes, în vârstă de 35 ani, care a egalat recordul de titluri deţinut de germanul Michael Schumacher, s-a declarat un „fan” al familiei regale din Marea Britanie.

„În primul rând, nu aş refuza niciodată familia regală. Am crescut în Marea Britanie şi sunt un fan pasionat al acesteia. Nu există o onoare mare mare decât recunoaşterea primită din partea ţării tale şi onorarea cu un astfel de premiu”, le-a declarat Hamilton reporterilor prezenţi joi pe circuitul care va găzdui în acest weekend Marele Premiu al Bahrainului.

Triplul campion al lumii Jackie Stewart, acum în vârstă de 81 ani, este singurul pilot dintre cei 10 campioni mondiali britanici de Formula 1 care a mai primit până acum titlul de cavaler.

Fanii lui Hamiton au sugerat, în trecut, că acesta nu este suficient de apreciat în ţara sa. Câştigătorul unui număr record de 94 curse de Mare Şlem, britanicul şi-a asigurat al şaptelea titlu mondial, luna aceasta în Turcia, egalându-l pe Michael Schumacher, legendarul pilot al echipei Ferrari.

Contul oficial de Twitter @RoyalFamily, care are 4,2 milioane de urmăritori, faţă de cele 6 milioane de fani ai lui Hamilton, l-a felicitat pe acesta pentru „succesul său incredibil”.

The post De ce nu semnează Lewis Hamilton noul contract cu Mercedes. Pilotul britanic, asaltat de scrisori când a ajuns în Bahrain. Îl va urma pe marele Jackie Stewart? appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools