De ce nu s-au înțeles Gheorghe Hagi și Răzvan Burleanu: „Acolo s-a întâmplat un lucru inexplicabil!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 17

Jurnalistul Marius Mitran, editorialist ProSport, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a comentat subiectul momentului: întâlnirea dintre Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și Gheorghe Hagi, antrenorul de la Farul Constanța.

După ultimele meciuri din cadrul Grupei J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, 0-0 cu Islanda și 2-0 cu Liechtenstein, contractul selecționerului Mirel Rădoi a expirat și antrenorul nu mai are de când să își prelungească mandatul la prima reprezentativă, iar Federația Română de Fotbal are misiunea de a numi pe altcineva în fruntea băncii tehnice a primei reprezentative.

Recent, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a avut o întâlnire cu Gheorghe Hagi, însă antrenorul Farului a refuzat să preia funcția de selecționer, pe motiv că vrea să își continue proiectul de la Constanța.

Marius Mitran a explicat de ce nu s-au înțeles Gheorghe Hagi și Răzvan Burleanu

Marius Mitran este de părere că Gică Hagi s-ar fi gândit să preia echipa națională, însă ceva s-a întâmplat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu și „Regele” s-a răzgândit.

„Sunt multe nuanțe. Prima ar fi că s-au întâlnit profesionștii: unul al fotbalului, Gică Hagi, și celălalt un profesionist al politicii fotbalului, dacă vrei. Al lucrurilor care se petrec pe lângă terenul de fotbal.

A spus-o și Hagi după ce a refuzat, că e dorința lui, că echipa aceasta care a intrat în semifinale își va da puterea toată la Mondialul din America, asta spune Hagi în proiecția lui. Că generația aceasta se va împlini peste patru ani.

Noi avem aceste discuții tocmai pentru că acolo s-a întâmplat un lucru inexplicabil, la această întâlnire: nu ne așteptam ca Răzvan Burleanu să îi fi propus. Cred că Hagi în ultima lui clipă, în gândurile lui, acolo… s-a întâmplat ceva. S-a gândit la investițiile de la Farul”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

The post De ce nu s-au înțeles Gheorghe Hagi și Răzvan Burleanu: „Acolo s-a întâmplat un lucru inexplicabil!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă