De ce nu s-a vaccinat Nicușor Dan: ”Sunt un om care vine din mediul academic, se informează şi ascultă de vocea ştiinţei”

4 săptămâni in urmă 25

Duminica, 31 Octombrie 2021, ora 12:19

162 citiri

 ”Sunt un om care vine din mediul academic, se informează şi ascultă de vocea ştiinţei”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, precizează că nu s-a vaccinat anti-COVID pentru că în urmă cu aproximativ jumătate de an a fost infectat cu noul coronavirus, după ce fetiţa sa a contractat infecţia la grădiniţă. Edilul susţine că, fiind un om care vine din mediul academic, are încredere în ştiinţă şi se va vaccina.

Întrebat în emisiunea Insider Politic dacă este antivaccinist, Nicuşor Dan a negat vehement.

„Nicidecum, nicidecum! După cum ştiţi, sunt un om de ştiinţă, sunt un om care vine din mediul academic, care citeşte, se informează şi ascultă de vocea ştiinţei. Mi-am vaccinat fetiţa. Nu m-am vaccinat pentru că am trecut prin coronavirus, mi-a adus fetiţa de la grădiniţă. Sunt cam cinci-şase luni de atunci. Mă voi vaccina şi în momentul în care mă voi vaccina o să aflaţi”, a afirmat Nicuşor Dan în emisiunea difuzată de Prima Tv.

Citeste si:

''Maratonul pentru viaţă'' în Bucureşti. Care sunt cele opt centre de vaccinare anti-COVID cu program prelungit

Opt centre din sectoarele Capitalei vor fi deschise publicului eligibil la vaccinare şi vor funcţiona cu program prelungit în fiecare weekend, până la sfârşitul anului, potrivit Comitetului...

Cifră alarmantă cu privire la procentul din populația de peste 80 de ani vaccinată împotriva COVID

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, a declarat că aproape 40 la sută dintre persoanele vaccinate provin din populaţia activă, de...

Digi24.ro

a1.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă