De ce nu s-a căsătorit Bursucu până acum cu mama copilului său. Adevărul s-a aflat abia acum

1 lună in urmă 15

Adrian Cristea, cunoscut și sub numele de Bursucu, este un tătic fericit. Partenera sa de viață i-a dăruit o fetiță despre care carismaticul moderator vorbește la superlativ. Deși aflați la distanță, nu pierde nicio ocazie să vorbească cu ea. Partenera sa de viață și cea mică locuiesc la Constanța, iar el la București. Cu toate astea, deși au orelație fericită, Bursucu nu a cerut-o în căsătorie până acum pe cea care i-a adus pe lume un copil.

Bursucu și Andreea au o familie fericită

Carismaticul moderator și asistent tv Bursucu se poate mândri cu o carieră de televiziune importantă, alături de prietena sa Teo Trandafir. În același timp, Adrian Cristea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenera sa de viață Andreea de câțiva ani buni, și au două fete. Cea mică este o fetiță superbă și atât cât îi permite timpul, se ocupă de buna sa creștere. Andreea și cele două fete se află la Constanța, iar de la declanșarea Pandemiei, Bursucu a fost nevoit o perioadă să facă naveta între București și Constanța.

Deși cu doi copii superbi și o relația frumoasă, cei doi nu s-au căsătorit, iar asta a devenit motiv de discuție. Invitat recent în cadrul emisiunii realizate de Andreea Mantea, Bursucu a vorbit pentru prima dată despre acest lucru, declarând:

”De ce nu am cerut-o? Am vrut să o cer acum vreo 4 ani, 4 ani și jumătate. Eram certați în perioada aia. Eram certați de vreo 2-3 luni. Știi că bărbații fac cea mai mare greșeală a vieții lor. Când se ceartă cu partenera și vor să se împace, zic așa. Mă duc și o cer. Mă pun pe genunchi și vezi filmulețele alea prin aeroport, pe la mall, îi trage cu chitara în cap. Atunci am zis gata, ca să mă împac mă duc frumos cu inelul. Am început să vorbesc cu toată lumea. Băi vreau să fac asta, uite inelul ăsta. Am dat înapoi.

M-am răzgândit când am văzut că toată lumea spune nu. Ne-am împăcat, am vorbit cu ea deschis și mi-a zis. Ai făcut foarte bine că nu m-ai cerut atunci pentru că te-aș fi refuzat. Din momentul ăla au trecut anii și niciunul dintre noi nu ne-am mai gândit la treaba asta. Eu în momentul ăsta aștept momentul potrivit în care să fac pasul acesta. Îmi trebuie ceva pentru că eu sunt mai nebun. Nu pot să mă pun într-un genunchi, la o piscină, ce face toată lumea. Trebuie să ma ia poliția, să gândesc ceva.”, a spus Bursucu în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea.

”Îmi lipsesc foarte mult”

Pandemia i-a prins pe Bursucu și Andreea departe unul de celălalt. Andreea cu fetița se  aflau la Constanța, iar Adrian Cristea era în București. Tânărul recunoștea că i-a fost foarte greu anul trecut, mai ales că era nevoit să facă de fiecar dată naveta între cele două orașe pentru a fi cu ele.

Decizia de a rămâne Andreea la Constanța a venit și pe fondul situație din acele momente, plus că, mai spune Bursucu, cea mică avea rostul ei deja stabilit acolo, cu școala, iar Andreea avea un businness tot în Constanța. Deși făcea naveta Bursucu le-a simțit lipsa celor mai importante persoane din viața lui, recunoscând acest lucru într-un alt interviu emoționant, declarând la acea vreme:

„Îmi lipsesc foarte mult… Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, şi se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viaţa lor pentru mine.”, povestea Bursucu pentru okmagazine.

Cât despre căsătorie se pare că, în cele din urmă, Andrea și Andrian vor face pasul cel mare, dar mai așteaptă puțin, până când se vor mai liniști lucrurile.

The post De ce nu s-a căsătorit Bursucu până acum cu mama copilului său. Adevărul s-a aflat abia acum appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă