De ce nu revine Victor Pițurcă în antrenorat? „Nu mă interesează salarii de 20.000 de euro!” Ce ofertă a refuzat acum câteva zile

3 săptămâni in urmă 15

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021, 09:38 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 09:38

Victor Pițurcă nu mai antrenează din ianuarie 2020, atunci când și-a dat demisia de la CS Universitatea Craiova. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, fostul selecționer al echipei naționale a dezvăluit că a refuzat zilele trecut o ofertă din Arabia Saudită, dar că nu-l interesează formațiile fără obiective mărețe, cel puțin câștigarea titlului de campioană.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Totuși nu ți-e greu să stai să nu te întorci în iarbă?

- Mi-este foarte greu să stau, dar am o vârstă și o situație în care nu mai pot să-mi permit să antrenez orice echipă. Să vă spun un secret!

- Te rog.

- De curând am primit un telefon să merg antrenor la o echipă din Arabia Saudită. O echipă de mijlocul clasamentului, o echipă bună. Și am spus "Vreți să câștigați campionatul? Avem șanse?". "Păi, nu... Că dacă terminăm pe locul 4-5 ar fi performanță". "Atunci căutați alt antrenor. Pițurcă nu e antrenor de locul 4-5".

- Nu te mai motivează nici un salariu de 15-20 de mii de euro?

- Nu! Nu mă interesează salarii de 15-20 de mii. Ultima dată în Arabia Saudită am avut salarii de 200-300 de mii de euro pe lună! La Craiova am mers pe 15 mii pe lună...

Pițurcă: „Am afaceri, construiesc de doi ani”

- Nu trebuie să te plângi că ești bogat!

- Nu cred că sunt foarte bogat. Ce înseamnă bogat? Dacă nu m-aș descurca aș merge și aș antrena. Am afaceri sunt mult mai mulți bani în joc decât la fotbal. Dacă aș fi doar eu și nevastă-mea am trăi încă cinci vieți, dar am o familie numeroasă.

- Lumea nu știe ce afaceri are Victor Pițurcă.

- Nu vreau să vorbesc despre asta!

- De ce nu? Dragomir se laudă că construiește cele mai frumoase blocuri.

- Dragomir este omul care știe să-și facă reclamă, iar la el nu e vorba numai de reclamă, ci și face. Am mers și-am văzut unde construiește și face lucruri foarte bune. Și eu construiesc de vreo doi ani de zile. Sunt mai nou în domeniul ăsta vizavi de Dragomir.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Victor Pițurcă l-a surprins pe Ioanițoaia: „Exclus să mai antrenez în România! Nu mai vorbim despre fotbalul românesc”

EXCLUSIV Victor Pițurcă dezvăluie cum a făcut două luni de pușcărie: „Nu vă dau niciun ban! Condamnați-mă!” + cine i-a spus primul „Satana”

Playtech: Nepotul lui Petrică Mîțu Stoian RUPE TĂCEREA. Ultimul mesaj al artistului după ce a aflat că va fi dus de urgență la spital: „Dimineața, la 05:30, am primit telefon de la el”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă