De ce nu poate Andreea Antonescu să divorțeze. Ce probleme are Faimoasa de la Survivor

3 săptămâni in urmă 1

Andreea Antonescu este o femeie liberă, însă în acte ea este căsătorită cu Traian Șpak, cel alături de care are o fetiță. Vedeta a plecat la Survivor, în Republica Dominicană, fiind căsătorită.

Andreea Antonescu nu poate să divorțeze de Traian Șpak

Deși nu mai are o relație cu Traian Șpak de aproximativ 2 ani. Cei doi au fost împreună 14 ani, timp în care a venit pe lume Sienna, fetița celor doi, care a împlinit recent 10 ani.

Relația dintre Andreea Antonescu și Traian Șpak nu a funcționat, iar asta din cauza distanței. Omul de afaceri a decis să se stabilească în America. Andreea Antonescu a vrut să revină în țară pentru a se ocupa de cariera ei. S-au despărțit în 2019, însă nu au mai apucat să semneze actele de divorț. Omul de afaceri a amânat momentul revenirii în România pentru a semna divorțul, iar apoi a venit pandemia, iar el nu a mai putut călători.

Așa se face că cei doi încă sunt căsătoriți în acte. Andreea Antonescu a vorbit la un moment dat despre soțul ei, spunând că a încercat o împăcare, însă distanța dintre ei a fost cea care i-a făcut să se despartă.

”Traian nu a mai venit în România de doi ani. El a încercat o împăcare, poate de aia nu a venit la notar înainte de pandemie.

La noi nu a mers să avem o relație la distanță. 10 ani ne-am chinuit așa. El stătea foarte mult în State, eu aveam treabă multă în România. E omul cu care mi-am împărțit viața de 14 ani”, a declarat Andreea Antonescu, cu câteva zile înainte să plece la Survivor.

Andreea Antonescu și soțul ei au făcut un contract de separare de bunuri

Vedeta a explicat că divorțul va avea loc pe cale amiabilă, la notar, fiind vorba doar despre o procedură. În plus, a spus vedeta, nu au ce să împartă din punct de vedere financiar, iar asta pentru că au semnat un contract de separare a bunurilor.

”Mi-aș fi dorit să mergem aici, în România, la notar, dar s-a tot amânat. Odată cu pandemia, el nu a mai putut să ajungă în țară. Noi am făcut din timpul căsătoriei un contract de separare de bunuri, așa că la noi nu e problema de partaj. Ce a fost al meu, obținut prin munca mea, a rămas al meu, ce a fost a lui, a rămas al lui”, a spus cântăreața.

Andreea Antonescu a avut o relație de câteva luni cu Ștefan Manolache

Andreea Antonescu a avut o relație cu Ștefan Manolache, timp de câteva luni. Cei doi s-au iubit cu năbădăi, iar asta pentru că au avut parte și de momente mai neplăcute.

Cântăreața a sunat la numărul de urgență 112, reclamând că este sechestrată de iubitul ei, la Iași.

Polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a îi afla locația vedetei, iar apoi s-au deplasat la fața locului, întreaga întâmplarea ajungând rapid în presă. Totul a fost o alarmă falsă, pentru că Ștefan Manolache a încercat să o împiedice pe iubita lui să conducă, aflându-se sub influența alcoolului. Cei doi s-au certat, iar ea a sunat la Poliție, spunând că este sechestrată. Andreea Antonescu a încercat să explice incidentul, însă s-a încurcat în declarații.

După această întâmplare, vedeta a anunțată că s-a despărțit de iubitul ei, la doar trei luni și jumătate de relație.

The post De ce nu poate Andreea Antonescu să divorțeze. Ce probleme are Faimoasa de la Survivor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă