De ce nu mai poate FCSB să joace pe Arena Națională! Anunțul oficial al FRF + Ce se întâmplă cu cel mai mare stadion din România

1 lună in urmă 5

Florin Șari, șeful comitetului de organizare a EURO 2020 în România, a dezvăluit motivul pentru care FCSB nu mai poate juca pe Arnea Națională înn sezonul 2020 – 2021.

Șeful comitetului de organizare a EURO 2020 în România a anunțat că nicio echipă nu va mai putea juca pe cel mai mare stadion din țara noastră după meciul selecționatei antrenate de Mirel Rădoi cu Germania, toate acestea deși prima partidă organizată de țara noastră ar trebui să aibă loc pe 13 iunie.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

De ce nu mai poate FCSB să joace pe Arena Națională

Cel mai mare stadion din România va trece printr-un proces important de schimbare a gazonului, iar cel natural va fi înlocuit cu unul de tip hibrid și acest lucru va avea loc în luna aprilie.

„Pentru Euro, cu sprijinul Primăriei, stadionul va primi gazon hybrid. Prezintă avantajul că arată mai bine la televizor. Jucătorii spun că se simt mai în siguranţă pe el. Este şi un gazon mai uşor de schimbat. Există o dată de referinţă, pe 15 mai.

Atunci va prelua UEFA administrarea stadionului. Până atunci nu se vor mai organiza evenimente până la acea dată. Între 1 aprilie şi 15 mai este o perioadă de tranziţie. Undeva în luna aprilie va avea loc montarea gazonului pe Arena Naţională”, a spus şeful comitetului de organizare a EURO 2020 în România, laRadio Gold FM.

FCSB va juca la Giurgiu

După ce a aflat că nu mai poate juca pe „Arena Națională”, Gigi Becali s-a decis să își ducă echipa să evolueze la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”. Inițial, latifundiarul din Pipera și-a pus jucătorii să aleagă între stadionul celor de la FC Viitorul, de la Ovidiu, așa cum ProSport a anunțat, și arena giurgiuvenilor.

„O să jucăm la Ovidiu sau la Giurgiu! Nu o să fie nicio problemă. Jucătorii o să decidă unde vor să joace. Totul depinde de ei”, a declarat Gigi Becali la AS.ro.

The post De ce nu mai poate FCSB să joace pe Arena Națională! Anunțul oficial al FRF + Ce se întâmplă cu cel mai mare stadion din România appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă