De ce nu investește Bill Gates în Bitcoin: Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, ar trebui să ai grijă unde îi investești

2 luni in urmă 3

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a recunoscut într-un interviu că nu a investit în Bitcoin şi nici nu are de gând să o facă, relatează Digi24, conform BBC.

„Bitcoin nu este pentru mine”, a declarat Bill Gates.

El a spus că preferă să investească în companii care lansează produse revoluţionare, precum cele care au dezvoltat vaccinul împotriva malariei. Miliardarul a declarat că nu obişnuieşte să îşi aleagă punctele de investiţie în funcţie de valoarea pe care o au în piaţă.

„Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, ar trebui să ai grijă unde îi investești. Elon are o avere impresionantă şi este un antreprenor sofisticat, deci nu cred că investiţiile sale în Bictoin vor avea de suferit”, a afirmat Bill Gates.

Valoarea Bitcoin-ului a crescut cu aproape 50% după ce Tesla a investit 1.5 miliarde de dolari în această monedă.

 Bill Gates a fost sceptic în legătură cu Bitcoin încă de la început. În 2018, într-un interviu acordat CNBC, el a spus că ar prefera să cumpere şi să vândă imediat ce piaţa creşte, dar că nu ar investi pe termen lung.

Sursa foto: Bill Gates / Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă