De ce nu e surprins Adrian Ilie că Gică Hagi a refuzat preluarea echipei naționale și pe cine vede selecționer

6 zile in urmă 19

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Adrian Ilie, fostul coechipier al lui Gică Hagi de la echipa națională, a transmis că nu este surprins de refuzul antrenorului, considerat normal în contextul proiectului început la Constanța.

Adrian Ilie nu e surprins de refuzul lui Gică Hagi pentru FRF

Gică are deja un proiect cu echipa lui, de foarte mult timp, și era normal să rămână acolo Totuși, eu sper că, într-o zi, se va întoarce la echipa națională”, a declarat Adrian Ilie, la Radio România Actualități.

Fostul mare atacant a transmis și că, în acest moment, FRF ar trebui să se reorienteze către un antrenor liber de contract, iar numele propuse sunt Adrian Mutu și Edi Iordănescu.

În momentul de față, trebuie găsiți antrenori care sunt liberi, gen Edi Iordănescu sau Mutu, dar nu sunt foarte mulți”, a transmis Adrian Ilie.

Adrian Ilie, despre situația echipei naționale

Adrian Ilie consideră că oricine ar veni la echipa națională ar trebui să primească un contract mai îndelungat, nu cum s-a întâmplat cu Mirel Rădoi.

Trebuie făcut un plan, nu doar pentru doi ani. Este foarte greu în momentul de față, la ce se întâmplă în fotbalul românesc. Trebuie să o luăm pas cu pas, cine vine să conducă echipa națională trebuie să aibă răbdare”, a spus Adrian Ilie.

Etichete: gica hagi , selectioner romania , adrian ilie

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă