De ce nu are Luis Lazarus copii cu Andreea, iubita lui. Prin ce drama a trecut cuplul celebru

3 săptămâni in urmă 15

Luis Lazarus este un personaj cunoscut românilor. Acesta a fost mulți ani una din cele mai contrversate personalități după ce a intrat în multe scandaluri mondene. De ce nu are un moștenitor alături de actuala sa iubită?

Motivul pentru care Luis Lazarus și iubita lui nu au copii

Luis Lazarus a fost ani buni în top-ul peronajelor controversate din lumea pubică. Acesta a reușit ca în toți anii de când este în vizorul românilor să enerveze multe nume cunoscute. Cu toate astea, a rămas apreciat de fanii săi pentru faptul că niciodată nu și-a părăsit convingerile și a mers până în pânzele albe cu părerile sale.

Acesta era nelipsit de la emisiunile de noapte, dar de ani buni și-a făcut dispariția de pe micile ecrane. Cu toate astea, jurnalistul este văzut la diverse evenimente mondene alături de iubita sa. Mulți dintre cei care îl cunosc și îl urmăresc pe rețelele de socializare se întreabă care este motivul pentru care cei doi nu au devenit până la această oră părinți.

Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de puțin peste 10 ani. Din păcate, Andreea a pierdut o sarcină, iar Luis Lazarus susține că acum nici nu este momentul potrivit pentru a aduce un copil pe lume din cauza vremurilor.

„Andreea a pierdut sarcina, dar acum nu e un moment bun. Poate după nuntă o sa încercăm. E o mare responsabilitate să aduci un copil pe lume și să nu știi ce urmează. Un copil mic cu o pană de curent, cu frig, nu se poate”, a declarat vedeta.

„Eu am avut un frate, dar el a murit”

„Eu am avut un frate, când eram copii el a murit de pneumonie. Avea un an, eu 3 ani și ceva. Noi stăteam la casă atunci și ne încălzeam cu soba cu lemne. Se stingea noaptea focul și se făcea frig. Pe el il chema Ricardo Emanuel. Și-a desfăcut scutecele și a ramas dezbrăcat în timpul nopții.

Dimineața l-au gasit rece, dormind. Apoi, a început să tușească. A mai trăit mai puțin de o lună li cam asta a fost… Regret că nu am avut un frate, am fost afectat, mai ales că vedeam în jurul meu spiritul ăsta frățesc.

Părinții mei s-au despărțit apoi eu am rămas la bunici timp de vreo 7 ani. Apoi m-am mutat la Constanța cu mama și tatăl vitreg care m-a ignorat. Mă bucur mult că a fost ața. Decât să mă fi bătut…”, a detaliat vedeta în cadrul interviu la ‘Teo Show’.

The post De ce nu are Luis Lazarus copii cu Andreea, iubita lui. Prin ce drama a trecut cuplul celebru appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă