De ce nu a venit Florin Salam să cânte cu nepotul său în finala de la X Factor. O echipă a emisiunii a fost la ușa lui

2 luni in urmă 1


Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a ajuns în marea finală de la X Factor. Deși promisese că vine să cânte în duet cu Adrian, celebrul manelist nu a mai participat la emisiunea de la Antena 1, invocând probleme de sănătate.


Petrache ar fi dorit să cânte cu unchiul său în finala de la X Factor, în condițiile în care fiecare dintre cei patru finaliști ai show-ului muzical de la Antena 1 avea posibilitatea de a aduce un invitat pe scenă.


Emisiunea a fost înregistrată luna trecută. Un producător, un reporter și un director responsabil pentru castingul emisiunii au fost acasă la Florin Salam, însă n-au reușit să dea de manelist.


Adrian Petrache și unchiul său.

Salam are probleme cu vederea


„A ieșit cineva în curte și ne-a transmis că nu se simte bine”, a povestit o sursă din televiziune.


„Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl usturau în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea”, a declarat un apropiat de-ai lui Salam, pentru Wowbiz.ro.


Pe de altă parte, nici producătorii n-au fost prea convinși că ar trebui să se asocieze cu Florin Salam, „altfel, poate că am fi fost mai insistenți”.


Până la urmă, Adrian a cântat cu Florin Ristei, o reinterpretare a piesei „Shape of my heart”, de la Sting.


Adrian Petrache și Florin Ristei.

Înainte de finală, Adrian Petrache, concurentul Loredanei Groza, își făcea planuri: „Vreau ca lumea să vadă că am o familie talentată. Fratele meu va cânta la pian, chitară și va urca și Florin Salam pe scenă. Oamenii îl vor vedea în altă ipostază decât l-au văzut până acum. O să le placă”.


Sunt uimit când cineva nu vine. Nu înțeleg cum invitatul nu a venit. Noi avem o vorbă la teatru. Știți cum afli când cineva nu vine? Când a murit.

Ștefan Bănică, în timpul finalei de vineri, 18 decembrie, despre absența lui Salam:

Andrada Precup, concurentă nevăzătoare, „antrenată” de Ştefan Bănică jr, a câștigat sezonul al nouălea din X Factor.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă