De ce nu a mai apărut Diana Dumitrescu pe micile ecrane. Cu ce se ocupă actrița acum. „Am făcut cursuri”

2 luni in urmă 28

Diana Dumitrescu, în vârstă de 37 de ani, a devenit mamă în urmă cu patru ani, iar de când Carol a venit pe lume, viața ei și a soțului s-a schimbat total. În ultima vreme, actrița a apărut tot mai rar pe micile ecrane și explică de ce a luat această decizie. Mai mult, ea a dezvăluit într-un interviu pentru revista VIVA!, cu ce se ocupă în prezent.

„Eu n-am dispărut niciodată (n.r. – din spațiul public), doar că nu am mai pus accent și am refuzat foarte multe invitații la emisiuni, pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta de televiziune și de emisiuni.

De ce nu a mai apărut Diana Dumitrescu pe micile ecrane. Cu ce se ocupă actrița acum. „Am făcut cursuri”

Practic, mi se pare ciudat să fiu invitată și să vorbesc despre aceleași lucruri, gen cum îmi cresc copilul, pentru că altceva nu am mai făcut în ultima perioadă.

Acum sunt super ocupată pentru că îmi dezvolt o nouă afacere – mult spus afacere, este un hobby pe care vreau să îl transform ușor, ușor într-o afacere și sper eu să-mi iasă.

202926217_339606254188450_1970774554383439743_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Am făcut niște cursuri de florist și mă joc cu florile foarte mult și îmi place să fac asta, de acolo toată treaba cu business-ul, în sensul că aș vrea să mă apuc de decorat pentru evenimente gen nunți, botezuri sau poate petreceri.

Fac design pentru un restaurant acum, am de lucru exact în zona asta în care îmi place să pun mâna la treabă și sunt foarte fericită că mi-au cumpărat prima mea mașină de șlefuit’, a spus actrița pentru revista VIVA!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă