De ce nu a mai ajuns Neymar la Barcelona. Un fost oficial face dezvăluiri: "În 2019 puteam să-l iau"

1 lună in urmă 4

Liga 2: Viitorul Tg. Jiu - Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf - Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

S-a întâmplat în 2019, când conducerea l-a preferat pe Griezmann, după spusele fostului oficial.

Eric Abical: "Puteam să-l readuc pe Neymar. Conducerea l-a preferat pe Griezmann"

"Cu 10 zile înaintea închiderii perioadei de transferuri, am mers la Paris să vorbesc cu Leonardo. Am fost împreună cu președintele meu și am discutat despre Neymar. Presupun că, dacă merge și președintele, asta este pentru că puteam să îl transferăm.

Dacă nu îl luam pe Griezmann, sută la sută îl putea readuce pe Neymar pentru că ceea ce aveam nevoie era o aripă, iar când el era la Barcelona, era incredibil. Nu e vorba despre ce jucător este mai bun, ci era ceea ce credeam că trebuia să fie poziția noastră la acel moment.

Echipa avea nevoie de o aripă adevărată. Președintele a decis să îl luăm pe Griezmann. Unul dintre argumentele împotriva readucerii lui Neymar a fost acela că el avea un proces împotriva clubului nostru, așa că nu era ușor.

Se spunea că trebuia să înceteze procesul, dacă el voia să se întoarcă. Asta nu era problema mea, pentru că eu nu eram la echipă când acea dispută a apărut. După părerea mea, puteam să îl transferăm, dar nu s-a întâmplat", a explicat Eric Abidal.

Neymar, cel mai scump jucător din toate timpurile, putea reveni la Barcelona în 2019

Neymar a fost transferat de la Barcelona la PSG în august 2017, însă după nici un an, atacantul brazilian s-a plând că nu îi place la noua sa echipă și că vrea să revină la Barcelona. A urmat o adevărată telenovelă, care a culminat cu întâmplarea din vara lui 2019, când Neymar a fost cel mai aproape de revenirea pe Camp Nou.

Între timp, s-a spus că Neymar s-a înțeles cu PSG pentru prelungirea contractului, însă nu a semnat încă nimic.

Contractul lui Neymar cu PSG este scadent în iunie 2022.

Neymar (29 de ani) este cel mai scump jucător din toate timpurile. PSG a plătit pentru el 222 de milioane de euro. Etichete: barcelona , psg , neymar , eric abidal , transfer neymar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă