”De ce n-ar fi o soluție?!” Dumitru Dragomir știe cine îl poate înlocui pe Mirel Rădoi la echipa națională

4 zile in urmă 16

  • Preliminarii CM: Kazahstan - Finlanda, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Anglia - Ungaria, marți, 21:45, Digi Sport 1

Chiar dacă echipa națională a bifat o victorie la revenirea în Ghencea, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat la finalul meciului.

”De ce n-ar fi o soluție?!” Dumitru Dragomir știe cine îl poate înlocui pe Mirel Rădoi la echipa națională

Selecționerul a anunțat că din noiembrie va pleca de la echipa națională și nu va pregăti România pentru meciurile din baraj.

În această situație, Federația Română de Fotbal trebuie să îi găsească rapid un înlocuitor lui Rădoi. Actualul selecționer al naționalei a declarat că o variantă bună pentru FRF ar fi Cosmin Olăroiu, însă fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a exclus din start această variantă.

Dragomir este de părere că cea mai bună opțiune ar fi fostul selecționer al naționalei U21, Adrian Mutu, cel care s-a despărțit recent de U Craiova 1948. Alte două variante propuse de fostul oficial LPF sunt Gheorghe Hagi și Marius Șumudică, dar având în vedere că cei doi tehnicieni sunt implicați la Farul Constanța, respectiv Malatyaspor, Adrian Mutu rămâne, în opinia lui Dragomir, singura soluție viabilă.

Poate Mutu să vină în locul lui Rădoi. De ce n-ar fi o soluție? Pe primul loc este Hagi, pe locul doi e Șumudică, pe locul trei este Mutu.

Cu ăștia ar trebui să vorbească Federația. Luceștii nu pot să vină, care sunt prea mari. Olăroiu nu o să vină la banii ăștia, Petrescu nicidecum. I-am cam epuizat.

Nu e nevoie neapărat de experiență. Experiență are Stoichiță, are destul experineță și stăpânire de sine. Eu cred că Hagi ar veni dacă-l plătesc bine. Echipa națională este făcută din jucătorii lui”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Mirel Rădoi pleacă de la naționala României: ”Din noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor!”

Contractul lui Mirel Rădoi va expira în luna noiembrie, iar selecționerul este decis să nu accepte o ofertă de prelungire a înțelegerii venită din partea Federației Române de Fotbal, deși a mărturisit că nu are nimic să reproșeze conducerii.

Antrenorul nu are nicio ofertă să antreneze altă echipă, dar spune că mandatul său la echipa națională este ”un ciclu care s-a încheiat” și nimic nu îl poate face să revină asupra deciziei de a părăsi naționala.

Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră”, a declarat Mirel Rădoi.

Etichete: romania , echipa nationala , armenia , mirel radoi , cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă