De ce l-a adus, de fapt, Gigi Becali pe Andrei Burlacu la FCSB: „Cântă în corul bisericii”

2 luni in urmă 32

FCSB l-a cedat pe Ionuț Vînă la FCSB în schimbul lui Ivan Mamut și Andrei Burlacu, cel din urmă impresionându-l pe patronul Gigi Becali în primul rând prin modul în care își petrece timpul liber.

La scurt timp după startul acestui sezon, Universitatea Craiova și FCSB s-au înțeles asupra unui schimb de jucători, Ivan Mamut și Andrei Burlacu urmând să vină la București contra serviciilor lui Ionuț Vînă. Cei trei au fost deja prezentați de noile lor cluburi, iar Gigi Becali anunță că la baza acestei tranzacții a stat inclusiv viața extrasportivă a fotbaliștilor.

Patronul lui FCSB s-a arătat încântat de caracterul lui Andrei Burlacu, atacantul fiind o prezență regulată la slujbele religioase.

De ce l-a adus Gigi Becali pe Andrei Burlacu la FCSB: „Cântă în corul bisericii”

Gigi Becali a recunoscut că la baza deciziei sale de a-l aduce pe Burlacu la echipă a stat faptul că fotbalistul în vârstă de 24 de ani este un tip extrem de credincios. „De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el”, a declarat finanțatorul lui FCSB pentru Fanatik.

În cadrul aceleiași intervenții, el a ținut să precizeze că a schimbat politica de contracte la clubul pe care îl conduce: „Lui îi fac contract doar pe un an, apoi prelungim cu încă unul, iar dacă-și face treaba atunci îi fac pe încă trei ani. Nu mă mai păcălesc cu niciun jucător să-i fac contract direct pe cinci ani”.

La FCSB, Andrei Burlacu va purta tricoul cu numărul 21, pe când croatul Ivan Mamut, de asemenea în vârstă de 24 de ani, a ales să evolueze cu 31. „Sunt bucuros să revin în prim-planul fotbalului românesc. Este şansa pe care o aşteptam şi voi face totul pentru a răsplăti încrederea primită. Sunt conştient că am mult de muncă pentru a ajunge din nou la nivel înalt. Îmi voi aştepta şansa şi sper să demonstrez că pot ajuta echipa”, a declarat Andrei Burlacu după ce și-a pus semnătura pe contractul cu FCSB.

The post De ce l-a adus, de fapt, Gigi Becali pe Andrei Burlacu la FCSB: „Cântă în corul bisericii” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă