De ce Ion Țiriac are mai mulți bani decât Ilie Năstase. Miliardarul a divulgat secretul lui VIDEO

4 săptămâni in urmă 14

Unul dintre cei mai bogați români, Ion Țiriac a vorbit despre bani și a explicat de ce are mai mulți decât prietenul său, Ilie Năstase. Magnatul a afirmat că a avut mai puțin noroc, lucru care l-a determinat să muncească mai mult.

Motivul pentru care Ion Țiriac are mai mulți bani decât Ilie Năstase

Fostul sportiv a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu” cum a ajuns să aibă atât de mulți bani. Acest lucru nu se datorează norocului, după cum a afirmat însuși fostul tenismen, ci faptului că a muncit mai mult. Miliardarul consideră că nu poate fi comparat cu mulți dintre sportivii români, iar dintre aceștia face parte și Ilie Năstase despre care a spus că până la vârsta de 75 de ani, nu a muncit nici măcar o zi din viața sa.

”Eu am știut nu atât să îmi număr banii, nu am fost Hagi sau Tudose să număr banii. Am avut oarecare talent. Dar am muncit totdeauna mult mai mult ca Ilie Năstase sau ca alții, pentru nu că nu aveam talentul lor. Aceasta muncă s-a răsfrânt pe urmă și la toate celelalte activități pe care le-am avut.

Dar eu am spus primul lucru și am spus în felul următor: ”Domne eu am fost om bogat prima dată în viața mea când am intrat în cârciuma aia… Eu am fost cu Costică Năstase, nu cu Ilie, înaintea lui, la Paris, pentru ăia doi franci. Puneam o farfurie cu spaghete la mijloc și spuneam: ”Unu, doi, trei, fiecare cât poate să mănânce.” Că atât aveam, doi franci.”, a dezvăluit Ion Țiriac, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă de gsp.ro.

Ce a răspuns Ilie Năstase cu privire la afirmațiile făcute de către miliardar

Totodată, Ion Țiriac a ținut să menționeze că un jucător de tenis care ajunge la Wimbledon , câștigă o sumă considerabilă chiar dacă acesta pierde partida de pe zgură.

”Un jucător de tenis la Wimbledon, la primul tur dacă pierde, ia 50.000 de lire sterline. 50.000 de lire sterline este salariul a trei secretare la Londra și a patru la București pe patru sau pe trei ani. Deci, gândiți-vă! Și tot nu ajunge. De dimineață a trebuit să răspund la jucători de a mări prețul cu încă zece la sută.

Oamenii ăștia sunt de pe altă lume. Este absolut sport profesionist. Este absolut tot ce vrei, dar Madridul, de exemplu, are 15 milioane premii. Încă 10% ar însemnă 16 sau 17 milioane. Atât timp cât piața merge, merită să le dai mai mult. Întrebarea e până unde e limita. Și limita la dumnealor este, pentru că trăiesc în Statele Unite, undeva la cinci sute de milioane.”, a mai spus Țiriac.

Fostul lider ATP a ținut totuși să nu lase fără replică afirmațiile lui Ion Țiriac, astfel Ilie Năstase a spus că: ”Bancurile lui sunt vechi. Mai ajungeam eu numărul unu în lume dacă nu aș fi muncit? Nu cred! În vremea mea mă luptam cu titani ai tenisului, trebuia să muncesc pe brânci ca să-i înving. Credeți că era ușor? S-a dat și el deștept. Da, poate că n-am muncit cât a muncit el, asta da, așa e, dar am muncit mult și eu”.

The post De ce Ion Țiriac are mai mulți bani decât Ilie Năstase. Miliardarul a divulgat secretul lui VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă