De ce îl ține antrenorul Enzo Maresca pe Dennis Man rezervă la Parma. Jucătorul român are două opțiuni: „Totul depinde de el”

3 săptămâni in urmă 21

Antrenorul Parmei, Enzo Maresca, afirmă că românul Dennis Man nu este mulțumit în momentul în care e rezervă. Jucătorul plecat de la FCSB are, însă, două opțiuni.

În meciul cu Citadella, câștigat de Parma cu 2-1 prin golurile înscrise de Franco Vazquez și Adrian Bendyczak, Dennis Man a fost rezervă.

Totuși, colegul Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 71, luându-i locul lui Bendyczak.

De ce îl ține antrenorul Enzo Maresca pe Dennis Man rezervă la Parma. Jucătorul român are două opțiuni: „Totul depinde de el”

Tehnicianul Parmei în vârstă de 41 de ani afirmă acum că fotbalistul român are două optiuni și că totul depinde de el.

„E clar că Dennis Man nu e fericit pentru că nu joacă din primul minut. Dar există mereu două opțiuni: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporți, ori îl pui în dificultate!

Totul depinde de el, eu am luat niște decizii, iar alegerile mele mi-au dat dreptate pe teren. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleași decizii. Eu sunt aici pentru a găsi soluții și pentru a obține maximum”, a declarat Maresca, conform parmalive.com.

Victoria cu Cittadella a reprezentat prima reușită pentru Parma după 7 etape în Serie B. Valentin Mihăilă a fost notat cu nota 6 de ParmaLive, după ce a reușit să obțină un fault important pe finalul meciului.

Dennis Man, care a nu a reușit să impresioneze în ultima perioadă, a rămas pe bancă tot meciul. În cele 7 meciuri disputate până acum, el a reușit să înscrie doar două goluri.

În prezent, Parma ocupă locul 13 în Serie B, cu doar 13 puncte obținute.

The post De ce îl ține antrenorul Enzo Maresca pe Dennis Man rezervă la Parma. Jucătorul român are două opțiuni: „Totul depinde de el” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă