De ce face Cosmin Contra turul Europei și cum arată fișa postului său

2 săptămâni in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Fostul selecționer al naționalei României a acceptat un job inedit care-l face să călătorească în toată Europa pentru a urmări atent jucătorii implicați fie în meciurile din cupele europene, fie din partidele de la Campionatul European U21.

Considerat unul dintre cei mai valoroși fundași dreapta pe care i-a avut România după 1989, timișoreanul e apreciat de UEFA după ce a fost un jucător important în Primera Division, a evoluat într-o echipă stelară de la AC Milan și a ocupat funcția de selecționer al tricolorilor.

”Sunt deja de aproape un an, spre sfârşitul campaniei de Champions League din sezonul trecut am început. Imediat după ce am terminat-o cu Dinamo, cei de la UEFA m-au sunat şi mi-au propus. E clar că în loc să stau acasă, mai bine merg să văd meciuri interesante din Champions League.

Acum am fost la Campionatul Euro U-21. Chiar dacă e mai greu acum, trebuie să ai test Covid când te deplasezi, nu mai contează, când vezi meciuri frumoase ca observator.

(n.r. dacă a văzut vreun meci al naţionalei României) Am fost observator la meciul cu Olanda şi am văzut 60 de minute cu Ungaria”, a declarat Cosmin Contra, potrivit Look Sport.

Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou, Alcorcon, Dinamo și echipa națională a României sunt echipele pe care le-a pregătit Cosmin Contra de-a lungul carierei

Etichete: cosmin contra , contra - uefa , contra observator tehnic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă