De ce este supărat Mircea Rednic pe Gică Hagi! Am aflat ce s-a întâmplat la Viitorul când antrenorul a fost bolnav de COVID: „Acolo s-a rupt ceva!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Numirea lui Mircea Rednic pe banca celor de la Viitorul Constantța a surprins pe toată lumea, deoarece era cunoscut faptul că în trecut „Puriul” și Gică Hagi s-au atacat public fără menajamente, deși au fost ani la rând colegi la echipa națională a României.

Însă, după ce Mircea Rednic a ajuns pe banca celor de la Viitorul apropiații celor doi au crezut că aceștia au îngropat definitiv securea războiului. Dar, după declarațiile antrenorului principal, făcute la finalul partidei cu Clinceni, scor 1-1, Rednic a trimis fără niciun fel de reținere săgeți directe către Gică Hagi.

De ce este supărat Mircea Rednic pe Gică Hagi. „Regele” nu l-a consultat în alcătuirea echipei înainte de meciul cu FC Voluntari

La finalul partidei cu Clinceni, scor 1-1, Mircea Rednic a mutat pisica în curtea celor care au pregătit echipa în perioada în care el a avut COVID și a spus că Viitorul nu a pierdut niciun meci cu el pe bancă, ci cei care au pregătit fosta campioană a României, atunci când el a fost bolnav. Ba chiar Rednic și-a întărit și faptul că el are un contract beton semnat cu Viitorul. În plus, fostul internațional a dat vina și pe unii jucători crescuți la academia lui Gică Hagi pentru faptul că au mari lacune și sunt destul de slabi la seniori,

Dar de unde a plecat supărarea lui Rednic?  ProSport a aflat că, deși pe site-ul clubului Viitorul s-a spus la vremea respectivă, că de comun acord cu „Puriul” acesta va conduce antrenamentele online, iar pe bancă va sta la meciuri Cătălin Anghel, totuși jucătorii s-au trezit la antrenamente în acele zile direct cu Gică Hagi.

ProSport a aflat că în perioada aceea „Regele” a coordonat totul la prima echipă, iar jucătorii au intrat în cantonament cu trei zile înaintea meciului de acasă cu Voluntari, 0-1, fără ca Rednic să fie consultat.

Mircea Rednic, oficial la Viitorul lui Gica Hagi

Rednic întreba în stânga și în dreapta în timpul meciului cum au ajuns niște jucători titulari!

Surse din cadrul clubului Viitorul ne-au spus despre Mircea Rednic și despre nemulțumirile sale din acea perioadă. „E clar că Mircea Rednic este supărat pe Gică Hagi pentru că el a condus antrenamentele în perioada respectivă și nu l-a consultat.

A aflat de pe la unii și alții că echipa va intra cu trei zile în cantonament înainte de meciul cu Voluntari și nu i-a convenit deloc acest lucru, cum nu i-a convenit nici când a văzut primul «11». Începuse să sune să se intereseze cum și cine a decis să intre X și Y în prima echipă. Dacă el era consultat în acea săptămână, și își dădea acordul pentru programul de pregătire al meciului cu Viitorul, să fii siguri că nu mai ieșea acum să dea în cei care au condus antrenamentele echipei în perioada în care el a avut COVID. Acolo s-a rupt ceva între ei.

Dar după părerea mea a și greșit când a spus că unii jucători nu au învățat încă de la academie unele lucruri, pentru că dânsul habar nu are cât de profesionist se muncește la academia lui Gică Hagi. Practic el dă aici tot în Gică Hagi, pentru că Gică face totul la academie. Nimic nu se face fără acordul lui Gică”, a declarat o sursă din cadrul clubului Viitorul.

ProSport a încercat să ia legătura și cu Mircea Rednic, pentru a discuta despre aceste lucruri, dar antrenorul Viitorului nu a răspuns la telefon.

 

The post De ce este supărat Mircea Rednic pe Gică Hagi! Am aflat ce s-a întâmplat la Viitorul când antrenorul a fost bolnav de COVID: „Acolo s-a rupt ceva!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă