De ce Dan Petrescu nu ar accepta să fie selecționerul României: „Ăsta a fost planul său de la bun început!”

1 săptămână in urmă 15

George Florescu (37 de ani), fostul mijlocaș al echipei naționale de fotbal a României, a explicat de ce nu există șanse ca Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, să devină noul selecționer al primei reprezentative.

După ultimele meciuri din cadrul Grupei J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, 0-0 cu Islanda și 2-0 cu Liechtenstein, contractul selecționerului Mirel Rădoi a expirat și antrenorul nu mai are de când să își prelungească mandatul la prima reprezentativă.

Recent, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a avut o întâlnire cu Gheorghe Hagi, însă antrenorul Farului a refuzat să preia funcția de selecționer, pe motiv că vrea să își continue proiectul de la Constanța.

George Florescu a explicat de ce Dan Petrescu nu ar accepta să fie selecționerul României

George Florescu a vorbit despre refuzul lui Gheorghe Hagi și a explicat de ce nici Dan Petrescu nu ar accepta să preia echipa națională. Fostul internațional este de părere că antrenorul vrea să mai câștige un titlu de campion alături de CFR Cluj.

„Ar fi fost poate un conflict de interese dacă ar fi venit Gică Hagi la naţională. Cred că Dan Petrescu se concentrează cel puţin pe câştigarea unui alt titlu cu clujenii şi nu ştiu în ce măsură l-ar avantaja o numire la naţională. Cred că ăsta a fost planul său de la bun început, să mai ia un campionat cu CFR. Sunt variante puţine şi rămâne de văzut cine va fi numit selecţioner”, a spus George Florescu, la Look Sport.

„Din păcate pentru România, nu! Vrem ca el să ajungă la națională, merită, dar nu acum. Are un proiect frumos și important la CFR Cluj, ne bazăm 100% pe el” – Bogdan Mara, director sportiv, la Pro X

The post De ce Dan Petrescu nu ar accepta să fie selecționerul României: „Ăsta a fost planul său de la bun început!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă