De ce costă FCSB-ul 10 milioane € dacă în preț nu intră și jucătorii? Victor Becali, tranșant

1 săptămână in urmă 5

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Latifundiarul din Pipera nu se află în cele mai bune relații cu fanii FCSB-ului și a spus că ar fi de acord să le cedeze acestora clubul roș-albastru, în schimbul a 10 milioane de euro. Patronul roș-albaștrilor a declarat că în această sumă intră locul în Liga 1, coeficientul UEFA sau denumirea, dar nu jucătorii și academia. Suporterii au părut încântați și în aceste condiții, însă, chiar dacă a afirmat acest lucru cu diferite ocazii, cei din Peluza Nord tind să creadă că intenția lui Gigi Becali de a vinde nu este serioasă, ci doar o simplă cacealma.

Victor Becali consideră că patronul FCSB-ului nu glumește cu privire la vânzarea echipei: ”De ce să nu o vândă?”

Într-un interviu exclusiv acordat reporterului Digi Sport, Ștefan Drăghici, vărul finanțatorului de la FCSB, Victor Becali (60 de ani), susține că omul de afaceri este hotărât să renunțe la clubul pe care-l patronează de 18 ani, dacă pe adresa sa va veni ”oferta corectă”.

Dacă a spus că o vinde și vin oamenii cu banii, de ce să nu o vândă? A spus: Vinde echipa, dar nu jucătorii. Ca să ajungi la un coeficient ca cel al FCSB-ului, este greu. Și, atunci, nu costă bani?”, a declarat Victor Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport.

VIDEO Victor Becali, despre vânzarea FCSB-ului

Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau.

Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, a punctat răspicat Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

Etichete: victor becali , gigi becali , vânzare fcsb , fcsb 10 milioane euro

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă