De ce Connect-R nu și-a făcut altă iubită după divorțul de Misha: „Este doar o iluzie a separării, dar nu există doi”

1 săptămână in urmă 20

Au trecut patru ani de la divorțul dintre Connect-R și Misha, iar cei doi nu și-au făcut alte relații. Artistul încă locuiește în aceeași casă cu mama fetiței sale și a explicat de ce nu a început o altă relație până acum.

În 2013, când avea 31 de ani, Connect-R s-a căsătorit civil cu Misha. La momentul respectiv, artista era deja însărcinată, iar în ianuarie 2014 au devenit părinți. În toamna aceluiași an au făcut nunta, iar Pepe și fosta lui soție, Raluca Pascu, au fost nași. Trei ani mai târziu, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret.

„Am hotărât să rămânem prieteni și să ne creștem împreună copilul. Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi”, anunța artistul la vremea respectivă. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Connect-R a fost întrebat dacă o iubește și astăzi pe Misha, femeia care l-a făcut tată.

„Da, o iubesc pe Misha, cum să nu? O iubesc, dar repet… Hristos a zis că cine își va iubi, mama, copilul, soția, fratele mai mult decât pe mine nu m-a înțeles. O iubesc la fel de mult cum te iubesc și pe tine, la fel de mult cum îmi iubesc și copilul, la fel de mult cum ar trebui să iubesc toți oamenii din platoul acesta. Pentru că nu există doi. Nu există separare. Este doar o iluzie, o iluzie a separării, dar nu există doi. Nu a existat niciodată doi Dumnezei. Doi nu s-a format dintr-unul. Doiul s-a format din înjumătățirea sau multiplicarea lui unu. Și atunci… Pe cine să iubesc? Cui să mă dăruiesc? Pe cine să nu iubesc? Ce nu a funcționat cu cine? Când totul e, de fapt, despre mine. Dacă eu mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pui tu peste prea plinul meu sau eu peste prea plinul tău? Suntem unul singur toți. Suntem în iluzia separării ca să ne observăm pe noi, căci totul vede omul cu ochii lui, dar mai puțin pe el. Noi trebuie să devenim oglinzi clare, în care celălalt să își vadă varianta lui de autoiubire și în momentul ăla totul este rezolvat. Pentru că mama, sora, nevasta, copilul sunt elemente care vin și pleacă din viața ta. O iubesc ca pe toate femeile, ca pe toate ființele. Normal că sunt subiectiv, pentru că la nivel de personaj este mama copilului meu și femeia cu care m-am jucat de-a Dumnezeu și am făcut un copil. O voi susține toată viața mea”, a spus Connect-R.

După divorț, Connect-R a rămas să locuiască alături de Misha. Aceștia au continuat să meargă împreună în vacanțe alături de fiica lor, Maya. Aceștia au motivat că au luat această decizie, pentru ca fetița lor să nu simtă lipsa tatălui din viața ei.

connect-r-si-misha-locuiesc-impreunaIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Connect-R nu mai crede în căsătorie

O altă întrebare pe care Denise Rifai i-a adresat-o lui Connect-R a fost dacă se va mai recăsători cu Misha. Artistul a avut o reacție neașteptată și a izbucnit în râs, pentru că nu se aștepta ca aceasta să fie întrebarea.

„Nu știu, nu cred. Pentru mine viitorul nu există decât imaginat. De obicei, eu nu-mi imaginez lucruri. Viitorul nu există decât dacă ți-l imaginezi. Trecutul, la fel. E o chestie care ți s-a întâmplat și nu mai e în momentul acesta. Prezentul și viitorul pentru mine sunt, cum spunea Eminescu, filele din aceeași pagină. Nu știu. Habar nu am. Nu mai cred în căsătorie pentru mine. Am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să-mi extrag fericirea și nu vreau să depind de lucrul ăsta. Fericirea mea depinde doar de mine. Ideea asta cu jumătatea mea… care jumătate?”, a răspuns cântărețul.

Întrebat dacă există o altă femeie în viața lui, în afară de Misha, Connect-R a răspuns categoric nu. Artistul a explicat de ce nu și-a refăcut viața după divorțul de mama fetiței sale, dar și ce trebuie să înțeleagă femeia care îi va fi alături.

„Nu, 100%. Nu! Va exista în momentul în care o ființă de sex feminin va înțelege că nu eu sunt obligat să o fac fericită. Dacă va înțelege lucrul ăsta, cu siguranță vom putea coexista în aceeași casă, vom putea fi împreună. Să ne căsătorim, de ce nu? Dacă vrea… Va trebui să înțeleagă că nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei”, a spus Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă