De ce Bogdan Stancu nu e o variantă pentru FCSB: „Nu cred că Gigi Becali va mai face greșeala asta!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 33

Florin Prunea, fost portar și fost manager la Dinamo, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre posibilitatea ca Bogdan Stancu, atacantul român în vârstă de 34 de ani rămas liber de contract, să ajungă la FCSB.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Bogdan Stancu s-a despărțit de Eyupspor, echipă din liga a doua a Turciei.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, l-a dorit pe Bogdan Stancu în vara trecută, însă mutarea nu s-a concretizat.

Florin Prunea explică de ce Bogdan Stancu nu e o variantă pentru FCSB

Florin Prunea este de părere că Gigi Becali și-a învățat lecția după revenirea lui Constantin Budescu la FCSB. L-a dat afară pe fotbalistul în vârstă de 32 de ani după doar patru luni, considerând că nu mai are nevoie de el.

Fostul portar dinamovist consideră că același lucru s-ar întâmpla și cu Bogdan Stancu, însă nu crede că Gigi Becali va mai face aceeași greșeală.

„Stancu are peste zece ani în Turcia, a confirmat. Cu siguranță, își va găsi o echipă. Nu îl văd la FCSB, nu cred că va veni! Nu cred că Gigi va mai face greșeala pe care a făcut-o cu Budescu și să ofere un salariu de 20.000-25.000 de euro unui jucător trecut de 30 de ani”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

  • 3 goluri în 14 meciuri a înscris Bogdan Stancu pentru Eyupspor în actuala ediție a ligii secunde din Turcia.
  • 375 de mii de euro este cota de piață a lui Bogdan Stancu, potrivit Transfermarkt.

„N-am discutat cu patronul asta. A fost interes mare din partea lui Gigi în vară. El nu a vrut să vină, a plecat în Turcia, dar acum nu am mai discutat” – Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, despre interesul pentru Bogdan Stancu, potrivit Telekom Sport

The post De ce Bogdan Stancu nu e o variantă pentru FCSB: „Nu cred că Gigi Becali va mai face greșeala asta!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă