De ce Augustin Viziru nu a mai apărut în ultimul episod din serialul „Vlad”: „M-a deranjat. Ar fi fost frumos să primesc măcar un telefon”

1 săptămână in urmă 9


Augustin Viziru a avut contract cu Pro TV, el a apărut în ultimul sezon al serialului „Vlad”. După încheierea acestui proiect, actorul a dezvăluit de ce nu a mai apărut în ultimul episod, lucru care trebuia să se întâmple, spune el.


La începutul lunii octombrie 2021, Augustin Viziru a venit cu o veste bună pentru toți cei care erau dornici să îl revadă pe micile ecrane. Anunța că el dă viață personajului Chiky Chan, liderul unui grup pestriț, în serialul „Vlad”, de la Pro TV. Acum, după ce serialul s-a încheiat, el a dezvăluit în podcastul lui Radu Țibulcă de pe Youtube că e dezamăgit de felul în care contractul lui s-a încheiat.


Știa că trebuie să apară în ultimul episod al serialului, dar nu s-a mai întâmplat asta. Actorul a avut Covid și nu a mai putut participa la ultimele zile de filmare, așa că personajul său a fost scos din scenariu, fără să fie anunțat, scrie fanatik.ro.


„Toată echipa era un pic reticentă că nu mă cunoștea nimeni personal. Nu jucasem cu niciunul dintre actori. După o zi de filmare eram frați. Am cunoscut mulți actori care veneau pe la filmări și făceau figuri, epatau și se dădeau mari. Când simțeam că trebuie să ajut, ajutam, când simțeam că trebuie să mă retrag, mă retrăgeam și după s-a schimbat toată situația. După ne-am înțeles până la final.”, a declarat actorul.„Cred că ar fi fost frumos să primesc măcar un telefon să mă fi anunțat cineva”


„Finalul a fost unul total neașteptat. Nu vreau să îi supăr, dar m-am îmbolnăvit de Covid. Eram acasă și primesc telefon de la contracte: ‘Augustine, să facem plata.’ ‘Păi cum să faci plata că mai am două trei zile de filmat?’ Eu mi-am negociat să nu-mi dea banii cu țârâita, măcar să înțeleg ceva din ei. Așa am aflat că m-au scos din ultimul episod, linia personajului era scrisă complet altfel.


Ce m-a deranjat este că nu am fost anunțat. Ceea ce mi s-a părut puțin ciudat, dar în același timp nu poți să pierzi o zi de filmare și să stai după mine. Totuși cred că ar fi fost frumos să primesc măcar un telefon să mă fi anunțat cineva”, a declarat Augustin Viziru în podcastul lui Radu Țibulcă.https://www.youtube.com/watch?v=YpTqJKqoExA&t=10379s

Augustin Viziru, care e actor de ani de zile, spune că se implică total atunci când intră în pielea unui personaj. De-a lungul anilor s-a confruntat cu multe situații, însă a trecut mereu peste întâmplările care nu l-au mulțumit pe deplin.


„Eu de foarte mult timp am înțeles meseria asta și o tratez foarte serios. Eu îmi dau sufletul acolo. Eu în orice proiect joc și dacă trebuie să sar de la etajul trei și pot să îmi rup mâna, eu sar, nu am rețineri. Dau tot când filmez, pentru mine în primul rând.


Când nu primești același lucru, în schimb, e puțin frustrant. Am avut atâtea dezamăgiri în viața asta, încât nu prea mă mai pișcă chestiile minore. Nu sunt foarte mulțumit de cum au pus problema cu mine.”, a mai susținut Augustin Viziru.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă