De ce au divorțat părinții Biancăi Drăgușanu, de fapt. ”Am condamnat-o pe mama mult”

2 zile in urmă 22

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre viața ei, parcursul pe care l-a avut, dar și cele mai mari dureri.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri șocante din viața ei

Vedeta a povestit cum a copilărit, despre divorțul părinților săi, dar și despre motivele pentru care a ales să rămână alături de tatăl ei.

Vedeta are acum un copil și o carieră înfloritoare. Este o femeie de afaceri și celebritate în showbizul românesc. Viața ei, însă, nu a fost mereu la fel de roz.

Bianca Drăgușanu a fost învitată la emisiunea În oglindă, acolo unde a vorbit deschis despre valorile sale, parcursul în viață, dar și unele decizii pe care le-a luat.

Ea a decis să rămână alături de tatăl ei, după ce părinții săi au divorțat.

„Pe mama o cheamă Madi, pe tatăl meu îl cheamă Radu și pe sora mea Oana Roxana. Am crescut într-o singură cameră ani de zile, cu o singură pereche de pantofi.

Am fost un copil amărât și am crescut alături de atta câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe. Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării, sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit. Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți, eu am stat vreo 4 ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete.

Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig.

Eu mie îmi promiteam că atunci când o să fiu mare o să-mi ajut părinții. Dormeam în pat cu el și îl iubeam atât de tare, așa încât a doua zi când știam că trebuie să plece de lângă mine mă legam cu o eșarfă de mâna lui.

Nu știu cum făcea că reușea să se dezlege fără să mă trezească și pleca în cantonament sau unde avea treabă. La doi ani a venit și sora mea și am crescut din inerție. Tatăl meu pleca 3-4 săptămâni în cantonament. Mă simțeam a nimănui. Mama și-a dorit să fie lângă noi, dar așa a fost atunci.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Divorțul părinților ei, o lovitură grea

Părinții ei au divorțat, iar mama ei și-a refăcut viața, motiv pentru care Bianca Drăgușanu a condamnat-o.

„Eu nu am înțeles de ce s-au despărțit, dar după 10-15 ani mi-am dat seama că mama se simțea foarte singură și avea nevoie de tatăl meu, care era mai mult absent din cauza serviciului. În viața mamei a apărut altcineva cu care s-a și recăsătorit atunci, iar eu am condamnat-o foarte mult, pentru că îl iubeam pe tata foarte mult și îmi doream familia.

Neînțelegând-o pe mama și neînțelegând lipsurile unei femei…o femeie nu are nevoie doar de partea materiaă, deși tata câștiga foarte bine în acea perioadă și suplinea absența lui, dar banii nu sunt totul. Eu am ales să plec cu tata într-un context în care banii nu contau și nici nu mai existau. Ea a luptat să ne aducă înapoi, dar a fost decizia noastră, pentru că în instanță ne-a întrebat cu cine vrem să rămânem.

Nu a fost vina vreunuia dintre ei. A fost soarta. După câțiva ani m-am reîmprietenit cu mama, cu soțul mamei mele, care mi-a fost de ajutor și s-a implicat și se implică în viața copilului meu, iar copilul meu îi spune bunicule și îl iubește. Am devenit o familie frumoasă, neunită de altfel, dar ne iubim și suntem alături unii de ceilalți.”, a povestit Bianca.

The post De ce au divorțat părinții Biancăi Drăgușanu, de fapt. ”Am condamnat-o pe mama mult” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă