De ce au amânat nunta Lora și Ionuț Ghenu. De 5 ani sunt împreună: „Facem pași spre o relație mult mai frumoasă”

1 lună in urmă 25


Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ cinci ani de zile. Fac echipă și în viața personală, dar și în cea profesională. În urmă cu ceva vreme, îndrăgostiții au anunțat că se căsătoresc, însă au tot amânat marele eveniment.


Acum, într-un interviu la Antena Stars, Lora a dezvăluit că relația lor de dragoste merge mai departe, se iubesc enorm, dar din cauza pandemiei planurile lor de căsătorie au fost date peste cap, astfel încât au tot amânat nunta.


„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasă. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează.”, a mărturisit Lora la Antena Stars, conform spynews.ro.Cântăreața în vârstă de 38 de ani a mărturisit în alt interviu că la un moment dat își dorește și să devină mamă. Și ea, și iubitul Ionuț Ghenu se simt pregătiți să fie părinții unei fetițe sau ai unui băiețel. „Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac.


Cât despre un copil… se va întâmpla. Atunci când este scris. Oricând va fi, suntem pregătiţi şi sunt sigură că vom fi nişte părinţi buni. Cred că cel mai important este să fii pe lume o viaţă care aduce bucurii altor vieţi.”, a declarat Lora pentru OK! Magazine acum ceva vreme.


Acum, la 17 ani de la debutul în muzică, Lora cochetează cu actoria. Joacă în filmul „Pup-o, mă! 2 – Mireasă Nebună” alături de Alin Panc, Alexandru Pop aka Văru Săndel, Florin Busuioc, Cosmin Seleși, Andreea Samson, Mădălina Anea, dar și mulți alții.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă