De ce ar fi fost prinsă Raluca Bădulescu sedată la volan. Ce s-a întâmplat cu vedeta Kanal D, de fapt (exclusiv)

2 săptămâni in urmă 39

Raluca Bădulescu a intrat în categoria vedetelor care „au comis-o”. Jurata Bravo, ai stil! A fost prinsă de polițiști că a consumat substanțe interzise la volan.

Raluca Bădulescu s-a ales cu dosar penal

Raluca Bădulescu a condus sub influența substanțelor psihoactive. Polițiștii au oprit-o pe jurată într-un control de rutină și au descoperit că aceasta consumase substanțe interzise.

Un nou caz în care vedetele sunt prinse la volan sub inflența drogurilor. Raluca Bădulescu a fost oprită de oamenii legii în urmă cu o săptămână pentru un control de rutină.

Totuși, aceștia au descoperit că vedeta nu era complet trează. Autoritățile i-au făcut un test rapid și au descoperit că Raluca Bădulescu s-a urcat la volan sub influența substanțelor.

Agenții de la Brigada Rutieră au oprit-o pe vedeta Kanal D pe 12 noiembrie, la ora 3:21, pe Strada Crăciun, nr. 112, din Sectorul 1 al Capitalei.

Ceea ce părea a fi un control de rutină, s-a transformat în dosar penal pentru vedetă. Pentru că nu părea în apele ei, oamenii legii au cerut să facă un test anti-drog. Testul a ieșit pozitiv, așa că polițiștilor li s-au confirmat bănuielile.

Ce substanțe a consumat

Raluca Bădulescu consumase benzodiazepină, motiv pentru care a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice, în vederea aplicării sancțiunii.

Benzodiazepinele sunt o clasă de medicamente psihotrope și sunt cunoscute ca și tranchilizante minore.

Ele se iau pentru anxietate, spasme musculare sau convulsie epileptică. Toate benzodiazepinele au proprietati sedativ-hipnotice in grade variate.

Benzodiazepinele fac parte din categoria celor mai prescrise medicamente, datorită efectelor anxiolitice, hipnotice, anticonvulsivante și relaxante ale musculaturii.

Raluca nu este speriata ca a prins o Politia, am vorbit acum cu ea, luase o pastila pentru somn, cu o zi inainte, voia sa doarma, sufera de insomnii.

Aceasta substanta se regaseste in compozitia pastilei. Ea vine la filmari, la Kanal D, e activa, nu sunt probleme”, au declarat surse din Kanal D în exclusivitate pentru impact.ro.

The post De ce ar fi fost prinsă Raluca Bădulescu sedată la volan. Ce s-a întâmplat cu vedeta Kanal D, de fapt (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă