De ce Antonia și Alex Velea nu și-au botezat copiii încă. Artista a izbucnit în lacrimi: „Lumea mi-a spus că trăim în păcat”

3 săptămâni in urmă 19


Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și iubite cupluri din showbiz. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar recent artistul i-a dat inelul cântăreței. Au chiar și planuri de nuntă, dar le-au tot amânat din cauza pandemiei. Îndrăgostiții au și doi băieți pe care nu i-au botezat, iar acum ea dezvăluie motivul.


Antonia a fost căsătorită ani de zile cu Vincenzo Castellano, împreună au și o fetiță, pe Maya. La ceva timp de la nașterea copilului, cei doi s-au separat, ea a venit în România, iar el și copilul au rămas în Italia. O lungă perioadă de timp cei doi soți au fost în proces atât de divorț, cât și pentru custodia Mayei, însă de curând au rezolvat situația, s-au despărțit amical, au și rămas în relații bune.


Dat fiind că procesul de divorț a durat ani de zile, Antonia și-a refăcut viața între timp alături de Alex Velea. A și devenit mama a doi copii, doi băieți. Este vorba despre Dominic care are sase ani, în decembrie va împlini șapte, și despre Akim, care are patru și în decembrie va împlini cinci.


Băieții nu sunt încă botezați, o bună perioadă de timp ei nu au fost pe numele lui Alex Velea. Mulți au criticat-o pe Antonia că nu și-a creștinat copiii, însă ea spune că lumea nu a cunoscut adevăratul motiv pentru care nu a făcut asta. Într-un interviu pe Youtube, cântăreața i-a făcut confesiuni în lacrimi Amaliei Năstase.


„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a declarat Antonia plângând.Cum se înțelege Antonia cu fiica din Italia


Chiar dacă nu locuiește în România, Antonia are o relație foarte bună și cu fiica ei Maya. În luna august, fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano a împlinit 11 ani. De ziua ei, fetița i-a avut alături pe toți cei dragi. Antonia și Alex Velea sunt în Italia, acolo unde fiica artistei locuiește alături de tatăl ei, Vincenzo Castellano, și de bunicii paterni.


Pe rețelele de socializare a apărut o imagine rară cu Antonia și Vincenzo Castellano. Foștii soți au o relație bună acum, de dragul fiicei lor.Pentru revista VIVA!, cântăreața a spus ce pasiuni are fata ei. „Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză”, a declarat artista.https://www.youtube.com/watch?v=s0Fa0aEVPn0&t=1024s

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă