"De ce ai renunțat la Darren Cahill?" Explicația oferită de Simona Halep jurnaliștilor australieni

3 săptămâni in urmă 18

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Deși a obținut cele mai bune rezultate din carieră sub îndrumarea australianului, Halep a decis să renunțe la colaborare pentru a doua oară.

Simona Halep a explicat de ce a renunțat la serviciile lui Darren Cahill

La câteva luni după decizia surprinzătoare, românca a fost întrebată de ce a renunțat la Cahill, chiar de către conaționalii acestuia. Jurnaliștii australieni i-au cerut româncei să lămurească acest subiect înainte de Melbourne Summer Set, turneu la care se "încălzește" pentru Australian Open.

"A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac toți australienii.

Am câștigat Marele Șlem pe care mi l-am dorit mult și apoi am sărit la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare. Și am auzit că e prin preajmă, așa că de-abia aștept să îl văd.

Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună", a explicat jucătoarea, conform News.

Darren Cahill, surprins la antrenamentul Igăi Swiatek

În ultimele luni, australianul a devenit analist și comentator sportiv la meciurile de tenis, dar s-a speculat și că va deveni noul antrenor al Emmei Răducanu.

Nu a fost cazul, încă, pentru că Emma Răducanu a început o colaborare cu Torten Beltz, antrenorul care a colaborat cu Angelique Kerber în perioada în care sportiva din Germania a obținut cele mai bune rezultate din carieră.

Acum, la Melbourne, Darren Cahill a fost surprins la antrenamentul Igăi Swiatek, campioana de la Roland Garros din 2020, care a renunțat la colaborarea cu antrenorul Piotr Sierzputowski la începutul acestei luni.

După ședința de pregătire, Darren Cahill a coborât în teren și a purtat o discuție cu sportiva din Polonia. O colaborare între cei doi este puțin probabil, însă, pentru Iga Swiatek l-a cooptat de curând în staff pe Tomasz Wiktorowski, fostul antrenor al Agăi Radwanska.

Etichete: simona halep , darren cahill

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă