De ce a trimis ISU Dobrogea autoscara pentru un incendiu izbucnit in subsolul unui bloc din Constanta: "Din precautie"

1 lună in urmă 2

Un nou incendiu s-a produs miercuri, 17 februarie, in Constanta, pompierii fiind nevoiti sa intervina. De aceasta data, ISU Constanta a trimis masina cu autoscara pentru incendiul izbucnit intr-un subsol.

Reprezentantii ISU Dobrogea au explicat insa ca decizia a fost luata din precautie.

"La un incendiu, degajarea de fum se face pe vertical, de jos in sus. Daca arderea are loc la un nivel inferior, respectiv subsol, demisol, chiar si parter, casa scarii poate fi inundata cu fum. Drept urmare, persoanele de la etajele superioare pot ramane blocate in apartamente, sa nu mai poata iesi din cauza fumului. Si atunci se folosea autoscara", a declarat Anca Chirita, purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea, conform Libertatea.

Cazul vine la o zi dupa ce o femeie a murit, dupa ce a cazut de la balconul blocului situat pe Bulevardul Mamaia din Constanta, incercand sa scape de flacari, iar ISU a sustinut, in aceeasi zi, ca autoscara a venit dupa doua minute de la momentul tragediei.

Mai puteti citi:

Descoperirea facuta de o firma de asigurari in cazul unei masini arse in timpul unei nunti. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs. Nu pot sa cred ca nici pana acum nu s-au luat masuri"Valurile de frig care au lovit recent, provocate de anomalii ale vortexului polar. Temperaturi mai ridicate in unele parti din Groenlanda si Alaska, decat in TexasNaomi Osaka a facut instructie cu Serena Williams si e prima finalista de la Australian OpenBitcoin a mai doborat un record. Urmeaza o parte urata
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă