De ce a luat Rapidul fotbaliști fără sume de transfer? „Ați văzut cine a promovat anii trecuți? Nimeni nu plătește, nici Petrolul” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 2

Victor Angelescu, finanțatorul formației Rapid, a intrat în emisiunea ProSport LIVE și a vorbit despre situația din Giulești. Echipa alb-vișinie nu a reușit nicio victorie în acest an 2021.

Înfrângerea cu Csikszereda complică și mai mult situația echipei lui Nicolae Grigore, care e în pericol să nu prindă play-off-ul și să rateze pentru cel de-al doilea an consecutiv mult visata revenire pe prima scenă.

S-a vorbit chiar de o posibila demitere a lui Nicolae Grigore, dezmințită de oficialul rapidist.

De ce a luat Rapidul fotbaliști fără sumă de transfer? „Ați văzut cine a promovat anii trecuți? Nimeni nu plătește, nici Petrolul”

„E întreg Nicolae Grigore! Ne-am văzut ieri și am stat de vorbă, este ok acum. A fost o discuție constructivă, eu așa zic. Vom vedea în etapele următoare.

Nu e ușor să joci la Rapid, e nevoie de dăruire… Trebuie ca ei s-o scoată la capăt. Jucătorii trebuie să-și dea seama unde joacă. Intrăm mereu în vrie și nu e normal… Ca să joci la această echipă, trebuie să alergi de trei ori mai mult ca adversarul.

În iarnă nu s-a plătit nimic pe transferuri. Nu contează că n-am luat fotbaliști cu sume de transfer. Nu contează asta! Ați văzut cine a promovat anii trecuți? Au dat zero pe transferuri. Nimeni nu plătește pentru jucători la Liga 2, nici măcar Petrolul. Nu știu dacă la Liga 1 plătește cineva bani. 

victor angelescu rapid stadion buftea

Am început anul pe locul 2 și am ajuns pe locul 7. Intrăm în vrie. Mai este timp, putem intra în playoff și putem promova.

Nu putem mai mult să investim… Am investit anul trecut 2,7 milioane de euro, iar acum peste 2 milioane de euro. Toată lumea a susținut că am făcut cea mai bună campanie de achiziții, dar acum sunt dezamăgit de unii dintre ei. Așa este, dar mai avem timp.

Șumudică nu poate veni la Rapid în Liga 2, este exclus, este un antrenor cu cotă”, a declarat Victor Angelescu.

The post De ce a luat Rapidul fotbaliști fără sume de transfer? „Ați văzut cine a promovat anii trecuți? Nimeni nu plătește, nici Petrolul” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă