De ce a fost George Simion părăsit de iubită? Politicianul a dezvăluit motivul

2 săptămâni in urmă 30

De ce a fost George Simion părăsit de iubită? Politicianul a adus-o în discuție pe femeia cu care s-a iubit, fără să îi divulge identitatea și a vorbit despre motivul pentru care „l-a lăsat”.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion, mesaj pentru români: „Dacă mă omoară ei pe mine, vă rog să-i omorâţi şi voi pe ei”

Liderul AUR spune că se uita cu fosta iubită la celebrul serial „House of cards” și nu preferau comediile romantice. Motivul despărțirii pare să fi fost plecările dese prin țară ale politicianului, așa că femeia nu a mai suportat și a plecat din casa şi din viaţa lui.

E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, spune George Simion pentru Libertatea.

George Simion a vorbit și despre părinții lui, cum şi unde s-au întâlnit. „Mama şi tata s-au cunoscut la facultate, în Bucureşti, la ASE. Au făcut-o pe soră-mea şi după patru ani am apărut eu. Mama, din Răchitosu, Vrancea, tata, din Lilieci, Ialomiţa.

Şcoala Generală 87, Bobocica, după aia Liceul Gheorghe Lazăr, după aia facultatea, la Universitatea Bucureşti, Administraţie şi Afaceri, şi masterul l-am făcut la Universitatea Al.I. Cuza din Iaşi. Am făcut istorie, deşi dădusem licenţa pe economie. Istoria comunismului în România. Mi-a plăcut mie subiectul”, a mai povestit George Simion, pentru sursa citată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă