De ce a fost demis Flavius Stoican de la FC U Craiova: „Mititelu e mai rău ca Gigi Becali! Se cred stăpânii mapamondului” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 27

FC U Craiova a renunţat la serviciile lui Flavius Stoican, antrenorul fiind instalat la echipa din Bănie în urmă cu mai puțin de o lună. Dumitru Dragomir, ex-președinte LPF, a comentat despre despărțirea dintre tehnician și clubul oltean. Consideră că Mititelu, finanțatorul trupei alb-albastre, este același gen de patron ca Gigi Becali, omul ce deține FCSB: ambii vor să impună jucători în primul 11 sau să dicteze schimbările din timpul meciurilor.

Totuși, Becali a renunțat să se mai implice în aspectele tactice ale echipei de când Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, a preluat formația și a impus prin contract ca patronul să achite sume uriașe dacă nu respectă înțelegerea.

Stoican semnase acordul cu FC U Craiova la data de 6 octombrie, unul valabil până la finalul actualului sezon al Ligii 1.

De ce a fost demis Flavius Stoican de la FC U Craiova: „Mititelu e mai rău ca Gigi Becali! Se cred stăpânii mapamondului”

Stoican, 44 de ani, a avut pe banca oltenilor o victorie, două înfrângeri şi o remiză.

Șefii celor de la FC U Craiova vor ca interimar să fie Bobi Verdeș, dar aceasta a anunțat: „Normal ar fi să plec cu Flavius Stoican”.

„Asta este, nu sunt banii lui? Mie mi-a făcut mult rău Mititelu, dar ce să-i faci?! Nu, nu a avut nicio înțelegere cu Stoican (n.red. – ca antrenorul să execute ordinele patronului). Flavius este un viitor antrenor de succes, o să vedeți. Am mare încredere în el!

Mititelu e mai rău ca Gigi Becali (n.red. – în privința implicării în aspectele tactice ale echipei). Ei cred că sunt stăpânii mapamondului, dacă bagă banii lor…

Se găsesc mulți antrenori care să lucreze cu familia Mititelu…se spunea de Eugen Neagoe sau Leo Grozavu…amândoi sunt trăznet. Eu nu-l dădeam afară pe Grozavu de la Sepsi nici dacă mă bătea cineva, nu știu cine a influențat chestia asta” a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

The post De ce a fost demis Flavius Stoican de la FC U Craiova: „Mititelu e mai rău ca Gigi Becali! Se cred stăpânii mapamondului” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă