De ce a fost Constantin Budescu rezervă în FCSB – Academica Clinceni. „Decizia e a mea!”

3 săptămâni in urmă 15

Edi Iordănescu (43 de ani)  a explicat de ce a fost Constantin Budescu ținut pe banca de rezerve a celor de la FCSB în meciul cu Academica Clinceni.

FCBS – Academica Clinceni s-a terminat cu victoria vicecampioanei României, scor 3-2, în etapa a 10-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, iar Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe serviciile lui Constantin Budescu încă de la începutul partidei.

Constantin Budescu a fost rezervă în partida cu Academica Clinceni, iar Edi Iordănescu a explicat motivul pentru care a ales să nu îl titularizeze pe fotbalistul în vârstă de 32 de ani.

De ce a fost Constantin Budescu rezervă în FCSB – Academica Clinceni

Edi Iordănescu susține că a hotărât să îl menajeze pe fotbalistul său deoarece a jucat 120 de minute în șaisprezecimile Cupei României și a depus un efort foarta mare. Totodată, antrenorul principal al grupării roș-albastre a dorit să se știe clar că această decizie a fost luată de el.

Decizia e a mea de a-l ţine pe Budescu pe bancă. A jucat 120 de minute şi consumul e foarte mare. În viitor, îl veţi vedea foarte des în jocurile noastre”, a declarat Edi Iordănescu înaintea meciului FCSB – Academica Clinceni, scor 3-2.

Budescu a jucat doar 18 de minute în FCSB – Academica Clinceni 3-2

Constantin Budescu a fost rezervă în meciul FCSB – Academica Clinceni, scor 3-2, iar în minutul 72 a fost introdus de Edi Iordănescu pe teren în locul lui Claudiu Keșeru. „Budi” nu a avut mari reușite în partida jucată împotriva formației de pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, ci doar a încasat un cartonaș galben în minutul 90+3.

De când a venit la vicecampioana României, Constantin Budescu a jucat 13 minute în meciul cu FC U Craiova câștigat de FCSB cu 1-0, pe „Ion Oblemenco”, 18 minute în victoria cu Academica Clinceni, scor 3-2, și 120 de minute în șaisprezecimile Cupei României cu CS Hunedoara.

  • 150.000 de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com

The post De ce a fost Constantin Budescu rezervă în FCSB – Academica Clinceni. „Decizia e a mea!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă