De ce a făcut pușcărie Luis Stan, unul dintre cei mai vizualizați români pe Tik Tok

3 săptămâni in urmă 16

Luis Stan, unul dintre cei mai vizualizați români pe Tik Tok, a făcut pușcărie. ”Regele viralelor” a fost eliberat condiționat însă, după ce a primit mare parte din pedeapsa primită, fiind găsit vinovat pentru sechestrare de persoane și complicitate la viol.

De ce a făcut pușcărie Luis Stan

Luis Stan face parte din Clanul Caranilor și s-a dovedit a fi un deținut model, fapt ce a cântărit în decizia pe care instanța avea să o ia în favoarea sa:

”Admite propunerea de eliberare condiționată formulată de Comisia din cadrul Penitenciarului. Dispune eliberarea condiționată a condamnatului Luis Stan de sub puterea mandatului nr. 1027/2016 emis de Judecătoria București Sector 3, în baza sentinței penale nr. 475/2015, dacă nu este reținut sau arestat în alte cauze”.

Luis Stan a fost un deținut model

Completul de judecată avea să constate următoarele:

”După ce a executat cel puțin două treimi din durata pedepsei, în cazul închisorii care nu depășește 10 ani, condamnatul care este stăruitor în muncă, disciplinat și dă dovezi temeinice de îndreptare, ținându-se seama și de antecedentele sale penale, poate fi eliberat condiționat înainte de executarea în întregime a pedepsei, la calculul fracțiunii avându-se în vedere partea din durata pedepsei care poate fi considerată ca executată pe baza muncii prestate, fără ca liberarea să poată fi acordată înainte de executarea efectivă a cel puțin jumătate din durata pedepsei”, se arată în motivare.

Luis Stan nu a avut un trecut tocmai curat

El a participat în penitenciar și la programe educaționale, sociale, psihologice, a desfășurat activități lucrative, având de câștigat 69 zile, ca urmare a muncii pe care a prestat-o, iar comportamentul i-a fost apreciat ca fiind „constant pozitiv față de personal și față de colegii săi, a fost recompensat de șapte ori și nu a fost niciodată sancționat disciplinar.”

Dar Luis Stan nu are însă un trecut curat. Conform unei decizii judecătorești din 28 iunie 2016, Luis Stan a fost condamnat la patru ani de închisoare, fiind găsit vinovat pentru lipsirea de libertate a două minore, dar și pentru complicitate la viol. El a fost încarcerat la Jilava. Acesta a cerut eliberarea condiționată în anul 2017, însă nu a avut succes.

Apoi, Luis Stan a fost eliberat condiționat de la Penitenciarul Găești, la data de 9 august 2018. Însă potrivit Cancan, în prezent, Luis Stan și-ar agresa soția și ar continua să caute, ocazional, compania unor domnișoare ce nu au sunt încă la vârsta majoratului. Luis Stan este supranumit ”Regele Viralelor” pe Tik Tok.

The post De ce a făcut pușcărie Luis Stan, unul dintre cei mai vizualizați români pe Tik Tok appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă