De ce a divorțat Kitty Cepraga de soțul ei, de fapt. Cei doi au împreună o fetiț

4 zile in urmă 19

Kitty Cepraga este una dintre cele mai apreciate vedete ale anilor 2000, iar participarea sa în cadrul proiectului Școala Vedetelor a fost ceea ce a propulsat-o în carieră. Blondina s-a căsătorit cu iubitul ei James Goodwin în 2011, iar după 15 ani de relație cei doi s-au decis să se despartă. Care a fost motivul separării.

Kitty Cepraga, adevărul despre divorțul de tatăl fetiței sale

A participat la Școala Vedetelor alături de alți artiști reputați precum Călin Goia sau Adrian Despot și a decis să plece din România acum 20 de ani, când s-a mutat în Roma, Italia, pentru a-și urma cariera de artist.

Cristina Cepraga, cunoscută sub numele de Kitty, a divorțat de soțul ei James Goodwin după un deceniu de mariaj. Cei doi au fost îndrăgostiți timp de 15 ani și au o fetiță superbă împreună, pe nume Aurora-May,în vârstă de șase ani.

De când ea și fostul ei partener s-au separat definitiv, Kitty Cepraga are planuri mari de viitor și nu exclude posibilitatea de a se întoarce definitiv în România. Kitty a venit în țară anul trecut și a rămas în România din cauza lockdown-ului.

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV, artista a declarat care au fost motivele pentru care a ajuns, de fapt, la divorț.

„Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie“,  a spus frumoasa Kitty Cepraga la PRO TV.

Kitty Cepraga vrea să se stabilească definitiv în România cu fetița ei Aurora

Frumoasa actriță se gândește serios să se mute definitiv în România alături de fetița ei Aurora. Copilul își vede tatăl prin intermediul rețelelor de socializare, iar Kitty a mărturisit că acest lucru este dificill pentru ea, deoarece este prima dată când stă departe de tatăl ei, cei doi fiind de nedespărțit.

Vedeta a mărturisit că decizia de a divorța a fost extrem de dificilă, însă inevitabilă, iar acum face tot posibilul pentru ca fiica ei să nu simtă atât de mult lipsa tatălui său, cu care va păstra o relație amicală de dragul fetiței lor.

„Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită tehnologiei avansate de care ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem şi auzim zilnic, dar nu e uşor, pentru că ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic.”, declara frumoasa Kitty Cepraga, în exclusivitate pentru OK Magazine.

The post De ce a divorțat Kitty Cepraga de soțul ei, de fapt. Cei doi au împreună o fetiț appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă