De ce a dispărut, de fapt, Mara Bănică de la Antena 1. A spus tot adevărul

2 luni in urmă 21

Proabil mulți s-au întrebat unde a dispărut Mara Bănică, mai deunăzi prezentă constant la Antena 1.

De ce a dispărut, de fapt, Mara Bănică de la Antena 1

Ei bine, acum Mara Bănică a făcut lumină și a explicat de ce a lipsit de la tv, dar și ce planuri de viitor are.

Jurnalista le-a dezvăluit fanilor săi că urmează să devină mămică. Pentru că a primit tot mai multe întrebări cu privire la dispariția ei de la Antena 1, Mara le-a răspuns, în sfârșit, celor care au întrebat ce se petrece în viața ei.

Ea a explicat că are nevoie de o schimbare, mai ales că avea o colaborare de 12 ani cu postul de televiziune.

„Stiu ca va sunt datoare cu o serie de raspunsuri legate de “disparitia” mea de pe micul ecran. Am tot amanat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veti vedea.

In primul rand, nu mai am o legatura contractuala cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. Dupa 12 ani de colaborare chiar simti nevoia de o schimbare!

Vestea cea mare insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti,  undeva peste cinci luni. O sa avem sansa sa povestim din toamna despre asta, pe indelete!

  Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!”, a spus Mara Bănică.

Mara Bănică și soțul ei urmează să devină părinți, o veste extrem de importantă pentru cei doi. Pentru moment, Mara a ales să ia o pauză de la televiziune pentru a își vedea de sarcină și a se bucura de momentele prețioase.

Dieta minune a Marei Bănică

În urmă cu câțiva ani, Mara Bănică a slăbit drastic cu o dietă care devenise foarte populară, la acel moment.

„În prima săptămână, în primele patru zile, puteţi consuma fără limite, la orice oră, brânzeturi până la 7% grăsime şi legume, dar doar crude, fără roşii.

Mai aveţi voie un ou fiert pe zi, 200 g de fructe, două linguriţe de ulei pe zi, doar în salate, şi jumătate de pahar de lapte dulce. Puteţi bea apă plată, ceai şi cafea. Puteţi să beţi carbogazoasele care vă iau pofta de dulce.

În zilele următoare aveţi voie la orice iaurt, dar fără cel cu fructe, puteţi mânca roşii şi 200 de grame din orice fruct. Nu aveţi voie fructe uscate, pâine. Aveţi voie gumă de mestecat şi bombonele fără zahăr.

În a doua săptămână aveţi voie roşii doar trei zile, verdeţuri. Fără banane sau citrice. Aveţi voie carne fiartă, peşte la grătar şi legume crude. Mai aveţi voie două linguri de oţet pe zi.

Dacă vi se va pare că nu mai slăbiţi, nu vă faceţi probleme. Luni, în a doua săptămână, aveţi voie toate brânzeturile, legume şi fructe.

Marţi alegeţi cantităţi nelimitate de fructe, fără cele tropicale, plus legume. Miercuri aveţi voie 10 felii de pâine dietetică şi legume. Joi puteţi mânca legume, fructe crude şi fierte. Vineri aveţi voie legume, brânzeturi, şi 100 g peşte sau pui”, a explicat Mara Bănică.

The post De ce a dispărut, de fapt, Mara Bănică de la Antena 1. A spus tot adevărul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă