De ce a ales Corina Chiriac să fie o femeie singură. A fost căsătorită, dar la 48 de ani a divorțat

2 săptămâni in urmă 2


Corina Chiriac are 71 de ani și de o bună vreme a dispărut de pe micul ecran, nu mai prezintă emisiunea de la Național TV. Artista e fericită cu viața pe care o duce acum. A făcut mărturisiri despre trecutul ei, dar și de ce a ales să fie o femeie singură.


Corina Chiriac are o carieră de invidiat, de neegalat. De zeci de ani bucură publicul cu talentul său, cu vocea sa. De foarte puține ori artista a vorbit despre trecutul său, despre viața sa personală.


Mereu a ieșit în fața fanilor săi cu cariera sa și de puține ori a vorbit despre femeia Corina Chiriac, nu artistul Corina Chiriac. Aceasta a dezvăluit acum că de la tatăl său a învățat să fie o femeie independentă. Crede cu tărie că dacă ai un bărbat lângă tine, acesta are menirea de a te ajuta, de a te susține.


''Eu am vrut să fiu o femeie independentă cu propria carieră. Tata m-a încurajat să am propria mea independență financiară și mereu îmi spunea că niciodată nu se știe în viața asta. Și bine a zis.


Poți să ai o familie, dar nu poți știi ce se întâmplă. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă partenerul te sprijină'', a spus Corina Chiriac la Antena Stars.Se știe că artista Corina Chiriac a fost căsătorită o singură dată. A divorțat când avea 48 de ani, în 1997. Soțul ei a fost Virgil Anastasiu.


Corina Chiriac e apropiată de Dumnezeu


Corina Chiriac s-a apropiat de Dumnezeu pe când avea aproximativ 40 de ani.


"Eu mi-am dat seama pe la 30-40 de ani. Dacă aș putea convinge pe cineva mai tânăr ar fi incredibil. Unul din motivele majore pentru care îl iubesc pe Dumnezeu este că El nu ne obligă să îl acceptăm, dar ar fi incredibil să îl primesc în viața mea și să Îl invit la mine. Una dintre multele vindecări miraculoase pe care le-am povestit. Foarte mulți oameni se vindecă, dar pun seama pe niște medicamente.


Cel mai simplu mod de a apela la Dumnezeu este să îl rogi să își facă prezența în jurul tău cu ceva ca o rugăminte. Sunt mulți tineri care vin care se roagă pentru examen, pentru sarcini, să își găsească un partener de nădejde", a mai spus Corina Chiriac la Antena Stars.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă