De când sunt neplătiți Ilie Poenaru, Rusescu, Tănase sau Gardoș: „Înțelegeți, vă rugăm! Să vină tranșa din drepturile TV!” | EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 26

Academica Clinceni este revelația Ligii 1, iar Ilie Poenaru a scris istorie pentru ilfoveni după ce a calificat echipa pe locul cinci în play-off. Însă, antrenorul în vârstă de 44 de ani și colegii din staff nu și-au primit deloc salariile pe acest an, iar jucătorii și-au încasat, în 2021, doar leafa pe luna ianuarie.

Fotbalul pe „burta goală” a început să fie la modă în Liga 1. Academica Clinceni este una dintre formațiile din primul eșalon care trăiește aproape exclusiv din banii din drepturile TV.

Ilie Poenaru este unul dintre antrenorii pe val din Liga 1, cel care s-a aflat în negocieri chiar și cu FCSB, iar acum la Academica Clinceni, chiar a scris istorie datorită metodelor sale de antrenament și nu în ultimul rând a reușit să formeze o adevărată familie la Clinceni, deși la gruparea ilfovenilor sunt destule probleme din cauza restanțelor salariale. Jucătorii și cei din staff-ul tehnic au strâns rândurile și au făcut o performanță remarcabilă, după ce Academica s-a calificat în play-off de pe locul cinci. În ultima etapă din sezonul regular, Dinamo a fost umilită de echipa lui Poenaru, în „Ștefan cel Mare”, scor 1-3.

De când sunt neplătiți Ilie Poenaru, Rusescu, Cristi Tănase sau Florin Gardoș. Antrenorii nu au încasat salariile în 2021, iar jucatorii au primit doar banii pentru ianuarie

ProSport a aflat în ce condiții a reușit Ilie Poenaru să facă istorie pentru Academica Clinceni în anul 2021. Membrii staff-ului tehnic nu și-au văzut niciun salariu pe 2021, iar antrenorul a făcut eforturi să convingă conducerea să îi plătească pe jucători măcar pe luna ianuarie.

Apoi toți au primit asigurări că totul se va regla la zi după ce în club vor intra banii din drepturile TV. „Înțelegeți, vă rugăm! Să vină tranșa din drepturile TV și vom încerca apoi să vă aducem pe toți la zi”, le-au spus șefii jucătorilor și antrenorilor.

Fotbalul românesc, dar și echipele din Liga 1 care sunt susținute în mare parte din bugetul primăriilor au mari probleme

Întreg fotbalul românesc este afectat de probleme financiare! Echipele care sunt în mare parte sprijinite de primării – și bugetul nu le permite apoi să aloce bani și către fotbal – intră într-o degringoladă totală. FC Voluntari, Poli Iași, Chiajna, chiar și FC Argeș, deși acolo sunt angrenați și câțiva sponsori, au mari probleme în acest sens.

 

The post De când sunt neplătiți Ilie Poenaru, Rusescu, Tănase sau Gardoș: „Înțelegeți, vă rugăm! Să vină tranșa din drepturile TV!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă