De Bobotează, canotorii se întorc la pregătire! Rămân amintirile unor sărbători de iarnă superbe: „Obișnuiam să mă dau cu sania până îmi înghețau pantalonii pe mine” | SPECIAL

1 săptămână in urmă 10

De azi, 6 ianuarie 2022, canotorii din loturile naționale își vor relua pregătirea la Snagov. Sărbătorile de Iarnă au rămas doar o amintire frumoasă.

Marius și Ionela Cozmiuc formează unul dintre cele mai frunoase cupluri din sportul românesc.

Marius a reușit să obțină medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, în proba de dublu rame masculin (M2-) la canotaj. El l-a avut partener pe Marius Tudosă.

De Bobotează, canotorii se întorc la pregătire! Rămân amintirile unor sărbători de iarnă superbe: „Obișnuiam să mă dau cu sania până îmi înghețau pantalonii pe mine” | SPECIAL

În schimb, Ionela Cozmiuc, alături de Gianina Beleagă, a ratat medaliile în finala de dublu vâsle feminin, categorie uşoară, de la Jocurile Olimpice 2020.

Cu doar o zi înainte de venirea spre București, Ionela Cozmiuc ne-a povestit cum a fost această scurtă vacanță pentru ea și soțul ei, Marius.

„Crăciunul l-am petrecut la noi acasă iar Revelionul la ai mei, în comună Doroteia Plutonița. A fost exact că-n copilărie. De neuitat. A și nins un pic. În Noaptea de Revelion am primit urătorii, am avut un meniu tradițional.

Trebuie să spun că de fiecare dată când ajung iarnă acasă, mă năpădesc amintirile copilăriei.

Când eram mică, obișnuiam să mă dau cu sania până îmi înghețau pantalonii pe mine. Intrăm în casă roșie în obraji și căutam să mă stau cât mai mult lângă sobă. Mi-e dor de clipele de atunci”, a povestit Ionela, emoționată.

Cei doi și-au cumpărat un ergometru

Chiar dacă au fost în vacanță, Ionela și Marius, nu au uitat de antrenamente. Acasă s-au pregătit zilnic pe un ergometru pe care l-au achiziționat din banii lor.

„În fiecare zi ne-am pregătit. Știm că vor începe antrenamentele țări și trebuie să ne menținem condiția fizică”, a mai spus ea. Pentru anul 2022, Ionela, nu și-a fixat nici un target. „Las lucrurile să vină de la sine”, a încheiat ea.

The post De Bobotează, canotorii se întorc la pregătire! Rămân amintirile unor sărbători de iarnă superbe: „Obișnuiam să mă dau cu sania până îmi înghețau pantalonii pe mine” | SPECIAL appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă