De-a dreptul șocant! Jucătorii Unirii Constanța vor dormi în autocar după meciul cu ”U” Cluj. Ionuț Cioinac, aproape să plângă: ”Este urât să nu știi unde dormi, ce faci”

2 luni in urmă 56

Unirea Constanța, fosta Farul Constanța, a pierdut și meciul de la ”U” Cluj, scor 0-1, înregistrând, astfel, al treilea eșec în tot atâtea partide desfășurate în acest debut de sezon nou de Liga 2. Nu este însă o dramă pentru formația pregătită de Ianis Zicu, mai ales că sunt echipe cu pretenții mult mai mari, ce visează la promovare, care nu au acumulat nici ele niciun punct după primele trei sau două meciuri, ca Poli Iași, FC Csikszereda sau FC Buzău.

Însă, mai presus de rezultate, situația prin care trece Unirea în acest moment nu are treabă cu fotbalul profesionist, nici măcar cu cel semi-profesionist, cum este la Liga a 2-a.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post De-a dreptul șocant! Jucătorii Unirii Constanța vor dormi în autocar după meciul cu ”U” Cluj. Ionuț Cioinac, aproape să plângă: ”Este urât să nu știi unde dormi, ce faci” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă