DDB susţine că Lupu a vrut să lovească un suporter în prezenţa poliţiei şi a angajat la CS Dinamo un antrenor şpăgar

1 lună in urmă 30

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Cei de la DDB susţin că Lupu nu s-a certat cu membrii organizaţiei care a ţinut în viaţă Dinamo sezonul trecut, ci cu ultraşii din galeria Peluza Cătălin Hâldan (PCH). Dar şi că a fost vorba despre mai mult decât injurii. Purtătorul de cuvânt al DDB susţine chiar că Lupu ar fi vrut să dea într-un suporter după ce a intervenit poliţia.

DDB spune că Lupu a vrut să lovească un suporter de faţă cu poliţiştii. Dănuţ e acuzat că "a lovit crunt DDB"

Modul în care a fost prezentat subiectul conflictului dintre Lupu şi DDB a fost greșit. Nu există conflict cu DDB, în care se află și Mircea Lucescu sau Ionuț Lupescu. A fost vorba de PCH, oameni care susțin echipa de când sunt ei. Ei au fost înjurați de Lupu, care este și angajat al CS Dinamo. Lumea nu știe, spre exemplu, că după venirea forțelor de ordine, Dănuț Lupu a încercat să lovească un suporter din Peluza Cătălin Hâldan.

PCH a informat oficial CS Dinamo că refuză să mai susțină echipele până când Lupu nu dispare de acolo. Lupu a vorbit și a descurajat suporterii, a lovit crunt DDB și simțim că și-a dorit ca DDB să nu reușească. Glorii pentru Dinamo sunt Augustin, Dinu, Dudu, Lucescu şi alții.

Lupu e doar un fost mare jucător, pe care-l respectăm, dar respectul trebuie să fie reciproc, iar ultrașii sunt altfel și vor și ei respect. Când un angajat te înjură, dă-mi voie să fiu alături de ei.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Lupu spune că ajută Dinamo și îi vrea binele. Să îți dau un exemplu dur. De la Dinamo a fost dat afară un antrenor care lua șpagă de la părinți și a fost prins. Ei bine, Lupu l-a angajat la CS Dinamo. Antrenorul acela a plecat la CS Dinamo cu toată echipa pe care o antrena", a precizat Daniel Şendre, purtătorul de cuvânt al DDB, la Radio Gold FM.

Ce a declanşat scandalul dintre Dănuţ Lupu suporterii din galerie

După cum se poate observa într-un material video publicat pe contul de Facebook DDB Italia, pe 25 august fanii l-au înjurat pe Dănuț Lupu în momentul în care cobora scările pentru a ieși din Sala Polivalentă din Alexandria. I-au strigat preț de câteva secunde fostului fotbalist ”bețivule, bețivule!”.

La auzul scandărilor, Dănuț Lupu s-a întors în sală și a făcut semne obscene către tribună, moment în care fanii au ”explodat” și au accentuat injuriile.

Ulterior, într-un mesaj postat pe pagina de facebook Cătălin Hîldan, la câteva zile după incident, fanii au anunţat că nu vor mai susține nici o echipă din cadrul clubului sportiv Dinamo până când CS Dinamo nu renunţă la Lupu.

Reacţia lui Dănuț Lupu: "Nu mai vreau să-mi spun părerile"

Deranjat de toată situația care s-a creeat, Dănuț Lupu a anunțat că nu o să mai vorbească de Dinamo. 

"Nu mai vreau să-mi dau cu părerea despre ce fac cei de la Dinamo. În afara faptului că-mi doresc să reușească în tot ceea ce își propun, mai mult nu vreau să spun. E clubul la care am cunoscut performanța, e clubul la care m-am făcut remarcat în fotbal, dar momentan nu pot să-mi dau cu părerea despre ceea ce fac ei.

Nu că nu pot să-mi dau cu părerea, dar atât timp cât îi deranjează părerile mele, mă opresc și nu mai vreau să-mi spun părerile. Atât timp cât îi deranjează ce spun și n-au vrut să înțeleagă nimic din ceea ce-am spus eu de-a lungul anilor, mă opresc, le urez multă baftă și atât.

Am ajuns la o vârstă la care nu mai vreau să comentez. Eu am încercat să-i ajut atât cât am putut eu de mult, dar atât timp cât am ajuns la conflict cu ei, eu spun că mă opresc", a spus Dănuț Lupu pentru GSP.ro, zilele trecute.

Etichete: danut lupu , pch , ddb , scandal lupu suporteri , daniel sendre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă