DDB, ironii usturătoare pentru Florinel Coman, după ce „perla” lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal! Cum a fost luat peste picior starul lui FCSB

1 lună in urmă 1

Florinel Coman (22 de ani) este ironizat de suporterii rivalei, după ce a fost prins de polițiștii de la Rutieră în timp ce conducea cu 165 km/h pe Autostrada A2, cu un permis de conducere eliberat în Ucraina.

Aflați în mijlocul unei campanii de strângere de bani pentru obținerea licenței, reprezentanții DDB și-au găsit timp pentru a-l lua peste picior pe Florinel Coman. Suporterii dinamoviști anunță că organizează o tombolă pentru câștigarea unui autoturism Suzuki Swift, iar apoi au inserat în anunț o ironie la adresa jucătorului de la FCSB.

Florinel Coman, ironizat de DDB, după ce a fost prins de Poliție pe Autostrada A2 cu o viteză uriașă și cu permis făcut în Ucraina

„Cine ai vrea să-ți aducă mașina japoneză la scară? Promitem că nu va fi condusă de cineva cu permis auto scris în chirilică”, a fost ironia lansată de cei din Peluza Cătălin Hîldan.

Prima reacție a lui Florinel Coman, după ce a fost prins cu viteză 

Florinel Coman are probleme foarte mari și s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au depistat în trafic fără un permis de conducere valabil în România. Oamenii legii au oprit mașina pe care fotbalistul o conducea cu 165 de km/h.

Gigi Becali a sărit imediat să-l apere și a explicat că atacantul său are permis de conducere, doar că l-a obținut în Ucraina. Jucătorul a vorbit prima oară despre acest subiect și a dat de înțeles că lucrurile stau exact cum a spus patronul.

Reporter: Ce s-a întâmplat aseară?
Florinel Coman: Ce să se întâmple? Nimic. Nu pot să vorbesc, sunt la antrenament acum!

Reporter: Înţeleg că l-ai luat în Ucraina şi e totul în regulă cu permisul, nu?
Florinel Coman: Sunt la antrenament. Da, dar nu pot să vorbesc!”, a declarat Coman pentru as.ro

The post DDB, ironii usturătoare pentru Florinel Coman, după ce „perla” lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal! Cum a fost luat peste picior starul lui FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă