DDB intervine în cazul Paul Anton: „Dinamo va trebui să accepte o eventuală ofertă, ofertă care deocamdată lipsește!”. Ce spun fanii-acționari despre Deian Sorescu

2 luni in urmă 36

Paul Anton vrea să plece de la Dinamo, mijlocașul aflându-se deja într-un adevărat război cu oficialii clubului, care nu îi permit să se transfere decât în schimbul unei sume de bani. DDB a făcut precizări în acest caz, subliniind că nu este de acord să îl elibereze pe mijlocaș decât dacă mutarea va aduce profit clubului din „Ștefan cel Mare”.

Situația financiară a lui Dinamo este cel puțin instabilă în acest moment, iar DDB și conducerea grupării bucureștene încearcă orice pentru a mai primi niște bani care ar putea redresa corabia. Unul dintre puținii jucători din lot care poate fi vândut, Paul Anton, își dorește să fie declarat liber pentru a putea semna un contract mai avantajos cu altcineva, pe când oficialii „haitei” speră până în ultimul moment că vor obține o sumă de transfer în schimbul său.

Board-ul Doar Dinamo București a trimis un e-mail membrilor cotizanți prin intermediul căruia le transmite că nu are de gând să îi permită fotbalistului să plece gratis din „Ștefan cel Mare”.

DDB intervine în cazul Paul Anton și face precizări privind situația lui Deian Sorescu

Fanii-acționari din programul DDB nu concep să îi acorde lui Paul Anton dezlegarea, care i-ar putea aduce fotbalistului un transfer mai rapid și un contract mai avantajos, dar care ar lăsa-o pe Dinamo fără vreun ban primit în schimbul său. Impresarul Lucian Marinescu a anunțat că ultima ofertă venită pentru jucătorul său datează din iarnă, când Erzurumspor l-a dorit pentru a o ajuta să evite retrogradarea în a doua ligă a Turciei.

„Comisiile au decis că Anton rămâne jucătorul lui Dinamo, între Paul și conducere urmând să aibă loc o nouă serie de discuții. Dacă alege să plece, Dinamo va trebui să accepte o eventuală ofertă, ofertă care deocamdată lipsește”, se arată în comunicatul semnat de DDB.

Conducerea programului Doar Dinamo București anunță de asemenea că apele s-au liniștit în cazurile lui Alexandru Răuță, Steliano Filip, Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, care vor continua cu siguranță în tricoul alb-roșu, și că „situația lui Sorescu este lămurită în cea mai mare parte și ea”.

DDB le-a transmis cu această ocazie un mesaj și jucătorilor, pe care îi asigură că nu vor mai întâmpina probleme de natură financiară: „Să își facă datoria pe teren, să joace cel mai bun fotbal al lor, pentru că DDB și conducerea ne vom ocupa de liniștea lor financiară! De la cel mai tânăr jucător până la cel mai experimentat, toți au în suporteri un sprijin! Împreună vom salva Dinamo!”.

The post DDB intervine în cazul Paul Anton: „Dinamo va trebui să accepte o eventuală ofertă, ofertă care deocamdată lipsește!”. Ce spun fanii-acționari despre Deian Sorescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă