DDB face orice pentru a strânge banii de licență! Ultima idee de a scoate bani din „piatră seacă”

2 luni in urmă 5

Fanii lui Dinamo fac orice pentru a strânge suma necesară obținerii licenței de Liga 1. Astfel că DDB a anunțat, pe pagina de Facebook, faptul că scoate la licitație mai multe tricouri cu autograful lui Mircea Lucescu.

Dinamo București și Dinamo Kiev au organizat, sâmbătă, un meci amical, iar suma obținută de pe urma biletelor virtuale vândute va fi folosită de „câini” pentru obținerea licenței de Liga 1.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

DDB scoate la licitație tricouri cu semnătura lui Mircea Lucescu

Fanii-acționari ai lui Dinamo au scos la licitație opt tricouri de la meciul dintre Dinamo București și Dinamo Kiev – câte patru de la fiecare echipă – toate având autograful lui Mircea Lucescu. Primul tricou scos la licitație este cel al lui Ante Puljic, iar prețul de pornire este de 300 de euro.

„LICITAȚIE TRICOU ANTE PULJIC
Datoria pentru licență a scăzut până la 78.000€. Mai avem două zile.

Meciul Salvării de la Kiev ne ajută în continuare să strângem bani pentru licență și pentru supraviețuire. Avem câte 4 tricouri de la fiecare din cele două echipe, cu autograful lui Mircea Lucescu. Primul pe care îl punem la bătaie din această serie este tricoul lui Ante Puljić.

Echipa DDB și-a folosit toată creativitatea pentru ca rețeta de marketing a acestui eveniment să fie cât mai eficientă. De la deplasarea organizată pentru suporteri și aeronava personalizată DDB, până la numele jucătorilor scrise în chirilică.

Prețul de pornire pentru acest tricou este de 300€. Suma oferită pentru acest tricou va ajuta la coborârea datoriei pentru licență. Licitația se va încheia în seara aceasta la ora 18:00”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

The post DDB face orice pentru a strânge banii de licență! Ultima idee de a scoate bani din „piatră seacă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă