DDB face luni un asalt pentru transferul cerut de Gane: „Ne străduim să obținem un acord”

1 lună in urmă 11

„Câinii” caută fundași de bandă, și dreapta, și stânga, iar una dintre variante este, conform Prosport, Steliano Filip, ex-căpitanul roș-albilor, care este sub contract cu Larisa. Doar că grecii nu vor să se despartă de apărătorul de 26 de ani, integralist în 4 meciuri în 2021, cu care mai au acord până în vară. Negocierile vor continua luni. 

Steliano Filip a evoluat la Dinamo din 2012 până în ianuarie 2018. A strâns 153 de partide în toate competițiile, reușind 7 goluri. Filipa cucerit un trofeu, Cupa Ligii, în 2017, și a fost o bună perioadă de timp căpitanul echipei.

22 de meciuria bifat Filip pentru Larisa, din februarie 2020 până în prezent

300.000 de euroeste cota de piață a lui Filip, conform Transfermarkt

Dinamo caută jucători

„Sunt discuții care se fac cu băieții care doresc să rămână. Împreună cu suporterii, ne străduim să ajungem la niște acorduri și să se plătească banii la zi de acum înainte, ca toată lumea să fie mulțumită și să avem performanțe. Sunt posturi deficitare în momentul de față. 

Urmărim jucători, dar moștenim ceea ce au făcut spaniolii, culegem roadele, ne lovim de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo. Cu un simplu clic ajungi în Marca, ajungi în AS, ajungi în toată lumea și vezi că Dinamo e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar Dinamo nu moare", a spus managerul sportiv Mario Nicolae.

Nu mă gândesc la play-off, mă gândesc să nu-mi plece jucătorii. Sper să mai aduc 2-3 jucători, suntem în discuții. De-asta am adus și un director sportiv, pe Marius Nicolae, încercăm să îmbunătățim acest aspect
Jerry Gane, antrenor Dinamo, după înfrângerea cu Chindia (0-1)

VIDEO. Marian Savu analizează viitorul lui Dinamo: „E o situație foarte dificilă, dar poate vor veni câțiva salvatori”

Bătaie în platoul unei emisiuni din România. „Te fac varză!„ Echipa de producție a intervenit imediat

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă