DDB dă de pământ cu Pablo Cortacero, după ce a anunțat că revine în România: „S-a întâlnit cu Magaye! A luat nişte prafuri proaste!”

3 săptămâni in urmă 1

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a emis un comunicat oficial prin care anunță că va reveni în România, pentru a recăpăta controlul clubului roș-alb. Alex Conovaru, unul dintre membrii importanți din DDB, a reacționat dur la adresa omului de afaceri spaniol.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

DDB dă de pământ cu Pablo Cortacero

Alex Conovaru este de părere că încercarea lui Pablo Cortacero de a recăpăta contriolul clubului Dinamo este sortită eșecului. În plus, membrul DDB a declarat, în mod ironic, spaniolul a luat „prafuri proaste”.

„A venit şi mesajul de la băiatul ăla din Spania, cred că a luat ceva de la Magaye. Pe 18 e înfăţişarea la tribunal, la primele două nu a venit nici măcar avocatul din partea lor. Cât faci din Spania până în Bucureşti? Trebuie să prindă un preţ bun la low-cost, să aducă un test valid cum că nu are COVID. Bine, asta a mai scos-o el, că e bolnav de COVID şi a pierdut rezervarea la avion.

S-a întâlnit cu Magaye, care a luat nişte prafuri mai bune, dar Cortacero a luat nişte prafuri proaste. A lucrat în umbră? În umbra cui? Umbra lui Mircea la Cozia? Parcă îl văd şi pe domnul Şerdean cum se îmbarcă şi el să vină la Bucureşti, că a fost scos abuziv. La proces nu au nicio şansă: dacă CA-ul lui Dinamo nu e statutar, LPF şi FRF sunt şi ele în culpă. E adevărat, el e patron în acte şi, în ciuda faptului că nu o să vândă, nu poţi fi doar patron din vorbe şi să latri prin presă”, a declarat Alex Conovaru, la Look Sport.

The post DDB dă de pământ cu Pablo Cortacero, după ce a anunțat că revine în România: „S-a întâlnit cu Magaye! A luat nişte prafuri proaste!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă